Najbolji trikovi koje smo posudile s modnih pista

Modne piste uvijek mogu poslužiti za inspiraciju

Najbolji trikovi koje smo posudile s modnih pista

U slučaju da ti ponekad ponestane inspiracije i trikova pomoću kojih ćeš osvježiti i poboljšati svoj modni stil, kvalitetnu inspiraciju uvijek možeš pronaći na stylinzima koje smo iimale priliku vidjeti tijekom modnih revija.


Majica s kapuljačom i kaput

Tko kaže da su kaputi rezervirani isključivo za fancy stylinge - haljine, suknje i poslovne kombinacije u kojima želiš postići uglađen i pomno uređen izgled? Dodaj svom stilu malo opuštenosti pomoću ležernih komada. Dobar prijedlog je kombinacija sportskih komada, poput majice s kapuljačom u kombinaciji s kaputom ili balonerom. Dobro je dodati i malo hrabrosti u svoj modni odabir, zar ne?


Poduplani komad odjeće

Jesi li ikad u životu toliko voljela jedan komad odjeće da si poželjela kupiti isti samo kako bi imala dva ista? Sada je savršeno vrijeme za to! Pretvori svoj styling u grunge stil tako što ćeš svoj pulover zavezati oko struka ili asimetrično ispod ramena, preko leđa. Probudi buntovnicu u sebi i poigraj se detaljima baš poput dizajnerice na modnoj pisti.

Nakit uz dekolte

Ako imaš veste i majice s otvorom na dekolteu, iskoristi taj mali komad koji otkriva kožu za neki upečatljivi komad nakita!

Dolčevita za izlazak

Ovaj modni komad je nezaobilazni odabir za hladnije dane koji istovremeno možeš nositi na posao i u noćni izlazak. Da, dobro si pročitala – dolčevita nije više rezervirana samo za poslovne kombinacije i odlazak u grad. Kombinacijom haljina i dolčevita možeš postići savršene modne kombinacije!

Dvostruko remenje

Sudeći po viđenim kombinacijama s modnih pista, više nije dovoljno struk naglasiti samo jednim remenom. Novi trend potiče nošenje dvostrukih remena koje možeš zavezati oko struka (pa i na nekim drugim područjima) i tako savršeno naglasiti svoju liniju tijela.

Sako u hlačama

Ako ti je dosadio ovaj trik s košuljama, isprobaj ga sad i s laganom jaknom. Sako je također zanimljivi odabir za ovaj modni trik. Usudi se biti drugačija i dodati svom klasičnom stylingu malo mašte i zabave.


Lateks čarape

Posegni za lateks čarapama i zaroni u novi BDSM trend koji dolazi ravno s modnih pista.