Mogu li biti slađe? Pronašle smo ručno rađene unikatne cipele i espadrile, pogledaj ih samo

U posljednje vrijeme otkrivamo sve više i više odličnih modnih brendova iz regije, a među njima je definitivno i Abo shoes, srpski brend ručno rađenih, unikatnih cipela i espadrila koje su nas odmah oborile s nogu

Mogu li biti slađe? Pronašle smo ručno rađene unikatne cipele i espadrile, pogledaj ih samo

Svi znamo kako su cipele česta modna slabost žena, a kada se radi o neobičnim, unikatnim i vrlo kvalitetnim cipelama posve je jasno da će malo koja pripadnica nježnijeg spola uspjeti odoljeti takvom iskušenju. Upravo takve, pomaknute, s twistom i otkačene cipele stvara srpski Abo shoes, brend specijaliziran za proizvode od najkvalitetnije kože. Osim što u kreativnoj radionici Abo shoesa nastaju slatke torbice, tu se proizvode i najupečatljivije cipele u cijeloj našoj regiji. 

Zabavne, šarene, sa srcima ili resicama, jednobojne ili pak zlatne i srebrne - Abo cipele mogu biti apsolutno sve što ti poželiš. Iako ih se na webshopu brenda može naručiti u već gotovim modelima, kupcima se omogućava i da sami osmisle svoje cipele koje zatim Abo pretvori u djelo. 


Ovaj neobičan brend koji nas je na prvu osvojio osnovan je 2013. kada su sestre Iva i Ana Ljubinković odlučile predstaviti svijetu svoju viziju cipela koje mogu začiniti i podići doista svaki outfit. Igrajući se s konvencionalnim, tradicionalnim stilovima obuće i spajajući ih sa šarenim, žarkim bojama, neobičnim uzorcima i detaljima, Iva i Ana stvorile su prava postolarska remek-djela za kojima je potražnja ogromna. 


Od cipela koje svojim šarenilom podsjećaju na Alicu u zemlji čudesa, pa sve do romantičnih espadrila s mašnicama ili pak cipelica s kopčom u stilu Dorothy iz "Čarobnjaka iz Oza", Abo shoes svakoj će ženi moći ponuditi nešto posebno i posve unikatno. Izrađene od vrhunske kože u limitiranim serijama, ove cipele dizajnerske su poslastice koje će nositi najhrabrije fashionistice. 


Pogledaj našu galeriju i uvjeri se i sama da se radi o cipelama koje s pravom možemo nazvati i umjetničkim djelima. 

Plavo-roze mokasinke - 1590 kuna

Image

Natikače s mašnom - 1590 kuna

Image

Kraljevsko plave espadrile - 1098 kuna

Image

Cipelice na petu u stilu Dortohy - 1514 kuna

Image

Roze espadrile s mašnicom - 1098 kuna

Image

Crveno-ružičaste unikatne ciepele - 1590 kuna

Image

Roze Dorothy cipele s kopčom - 1514 kuna

Image

Tirkizne espadrile - 1098 kuna

Image

Upečatljive cipele sa srcem - 1590 kuna

Image

Espadrile s otvorenim prstima - 1098 kuna

Image