TOP KOMADI

Mango sniženje ide do 50 posto, a ovo su klasični komadi koje vrijedi imati

Popusti se penju i do 50 posto pa je ovo idealna prilika za osvježenje ljetne garderobe, a izbor u Mangu zaista je raznolik

Mango ljetno sniženje
Foto: Mango

Velike ljetne rasprodaje započele su u većini trgovina popularnih high street brendova, a na sniženjima su se našli brojni zanimljivi komadi idealni za tople ljetne dane. Popusti se penju i do 50 posto pa je ovo idealna prilika za osvježenje ljetne garderobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NAJSLAĐE SNIŽENJE

25 haljina do 25 eura s ljetnog sniženja u Zari

Tijekom bezbrižnih ljetnih dana češće posežemo za malo ležernijom odjećom, a idemo i na godišnje odmore pa u skladu s time obavljamo i svoj ljetni shopping. Jedan od brendova na čijem se ljetnom sniženju mogu pronaći raznoliki komadi idealni za sve prigode je popularni Mango.

Španjolski high street brend ponudio je popuste do 50 posto, a izbor je uistinu raznolik pa je teško odabrati samo nekoliko favorita. Od omiljenih ljetnih haljina pa do svestranih komada od lana i efektnih modnih dodataka, u Mangovoj raskošnoj ponudi svatko će s lakoćom pronaći ključne komade za ljeto.

Osim haljina i lana, Mango je na sniženju ponudio i odličnu poslovnu odjeću, kao i neke elegantnije modele idealne za svečanije prigode poput ljetnog vjenčanja. Mangovi komadi nosivi su u brojnim prilikama, prilagodljvii su svakom stilu te će zasigurno pronaći svoje mjesto unutar svakog ormara. Naše favorite izdvajamo u nastavku.

Košulja od 100%-tnog lana - 29,99 €

Image
1/22