Trudna i lijepa

Ljetno sniženje krije najljepše haljine u kojima će trudnice zablistati

Haljine su najbolji mogući ljetni odjevni komad dok si u drugom stanju. Bitno je da su lagane, prozračne i udobne, a u trenutnoj high street ponudi mogu se pronaći upravo takve

pexels-lucas-mendes-3094422.jpg
Foto: Pexels

Pročešljale smo high street ponudu u potrazi za najljepšim ljetnim haljinama za trudnice kako bismo ti barem malo uljepšale, za tebe vjerojatno najnapornije ljeto dosad, i skrenule misli s preživljavanja na plus 40, na nešto lijepo - a moda provjereno djeluje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove su vrućine jedva podnošljive same po sebi, a gdje li u visokom stupnju trudnoće. Stoga, smjesti se u neki debeli hlad ili kod kuće pod klimu, neka ti nadohvat ruke bude vrč s vodom i omiljeno voće te se opusti uz traženje haljine u kojoj ćeš izgledati bombastično. Da, da, znamo da ovo možda nije najprikladniji izraz kada su trudnice u pitanju, no kompliment je kompliment i uvijek ga je lijepo čuti, zar ne?

Image

Koja je kraljevska trudnica imala najbolji stil? Lady Di, Meghan ili Kate?

U nastavku ti donosimo ponudu ljetnih haljina za trudnice i to po vrlo povoljnim cijenama. Sve osim jedne su snižene, a i ta jedna stoji manje od 70 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/11