ZA CIJELO LJETO

15 lepršavih haljina idealnih za kavu u gradu i šetnje uz more

I ovog ljeta haljine su se našle u fokusu kolekcija mnogih brendova. Osvježene upečatljivim bojama, trendi detaljima i razigranim uzorcima, izgledaju neodoljivo

Lepršave haljine za ljeto
Foto: Zara

Kad je riječ o komadima za ljeto, haljina je jedan od favorita mnogih žena unutar ljetne garderobe. Jednostavna, s dozom ženstvenosti i nosiva u svakoj prilici, idealan je dodatak svakom ormaru.

Image
TRENDI MODELI

Ljeto u bojama: Suknje u jarkim nijansama začinit će svaki look

Svake nove sezone na modnu scenu dolaze neki novi trendovi, a i ovog ljeta haljine su se našle u fokusu kolekcija mnogih brendova. Osvježene upečatljivim bojama, trendi detaljima i razigranim uzorcima, haljine za ljeto izgledaju neodoljivo, a novi će modeli unijeti dašak osvježenja u naše svakodnevne kombinacije.

Idealno su rješenje u svim onim trenucima kada ne znamo što odjenuti i savršena su opcija u raznim prilikama. Bilo da je riječ o odlasku do grada, poslovnom looku ili pak nekoj svečanoj prigodi, haljina je izbor s kojim je teško pogriješiti.

U svoju garderobu svake sezone volimo dodati nekoliko novih haljina, a za ovo ljeto high street brendovi ponudili su uistinu mnoštvo prekrasnih modela. Kao idealan izbor za ljeto nameću se haljine lepršavog kroja koje izgledaju efektno i ugodne su za nošenje. Najčešće dolaze u spoju s prozračnim tkaninama poput lana, pamuka ili viskoze, obojene jarkim bojama i neutralnim nijansama ili pak začinjene razigranim uzorcima. Zavirile smo u kolekcije omiljenih brendova, a one najljepše modele lepršavih haljina idealnih za ljetne vrućine donosimo u nastavku.

H&M - 34,99 €

Image

H&M - 29,99 €

Image

H&M - 29,99 €

Image

H&M - 34,99 €

Image

H&M - 49,99 €

Image

Reserved - 25,99 €

Image

Reserved - 35,99 €

Image

Reserved - 45,99 €

Image

Reserved - 32,99 €

Image

Reserved - 49,99 €

Image

Zara - 39,95 €

Image

Zara - 45,95 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 39,95 €

Image

Zara - 39,95 €

Image
Image
LJETO NAM SE VRATILO

Zagrebačka špica: Zagrepčani u odličnim trendi ljetnim kombinacijama