IZ HIGH STREET KOLEKCIJA

Elegantne haljine za žene koje ne vole šljokice i blještavilo iz Zare, Manga i Mohita

Ako nisi fan upadljivih komada i blještavila, u ponudi brendova ćeš pronaći i prekrasne modele minimalističkog stila koji djeluju jako 'chic' i profinjeno

haljina.PNG
Foto: Mohito

Počeo je prosinac, a to znači da je vrijeme za sva ona blagdanska druženja, božićne zabave i svečane domjenke. U takvim prigodama svatko želi zablistati, a modni brendovi i ove su se sezone potrudili i u svojim raskošnim kolekcijama ponudili sve što nam je potrebno za kreiranje savršenog party looka.

Image
ZA DAN I NOĆ

Haljina u vatreno crvenoj nijansi je pravi hit - pronašle smo pristupačne modele

Crvena boja i šljokice dominiraju brojnim kolekcijama, no ako nisi fan upadljivih komada i blještavila, u ponudi ćeš pronaći i brojne druge modele minimalističkog stila koji djeluju jako 'chic' i profinjeno.

Haljina je izbor s kojim je teško pogriješiti, osobito u vrijeme blagdana, a u party kolekcijama high street brendova su se istaknuli elegantni modeli od baršuna, satinirane haljine te brojni drugi modeli koji će savršeno upotpuniti blagdanski look. I jednostavna crna haljina može djelovati svečano, ako je začiniš efektnim cipelama na petu ili decentnim nakitom.

Ponuda u high street trgovinama je zaista bogata i raznolika, a mi smo se ovog puta fokusirale smo se na minimalističke modele dugih i kratkih rukava koji odišu jednostavnošću, ali i glamurom te su sjajan izbor za sve one žene koje ne vole šljokice, već preferiraju suptilnu eleganciju.

H&M, 16 eur

Image

H&M, 50 eur

Image

H&M, 40 eur

Image

H&M, 40 eur

Image

Mango, 56 eur

Image

Mango, 46 eur

Image

Mango, 70 eur

Image

Mango, 60 eur

Image

Mango, 70 eur

Image

Mohito, 40 eur

Image

Mohito, 30 eur

Image

Mohito, 45 eur

Image

Mohito, 40 eur

Image

Zara, 40 eur

Image

Zara, 30 eur

Image

Zara, 40 eur

Image

Zara, 23 eur

Image

Zara, 23 eur

Image

Foto: Instagram, H&M, Mango, Mohito, Zara

Pogledaj video: Joga za opuštanje