Idealne boje za proljetne modne komade

Topliji i veseliji dani donose lijepe pastelne i jarke boje

Idealne boje za proljetne modne komade

Proljeće na svim područjima čovjekovog života donosi buđenje, novu energiju, elan, bolje raspoloženje i pozitivniji pogled na svijet. Osim logičnog objašnjenja da je to zbog pojave rascvjetanih biljaka i zelenila i većeg utjecaja vitamina D kroz sunčeve zrake, ljubiteljice mode su također velike obožavateljice ovog godišnjeg doba.

Kako i ne bismo jedva dočekali proljeće na modnom planu kada nam topliji i veseliji dani donose lijepe pastelne i jarke boje i kada više ne moramo brinuti o gomili odjevnih modnih komada i pratećih modnih dodataka koji su nas štitili od niskih temperatura tijekom zime.

Razmišljajući o idealnim proljetnim bojama za ovu sezonu, odabrali smo ih nekoliko kako bi se lakše mogla inspirirati prilikom odlaska u svoj proljetni shopping.

ŽUTA

Žuta boja je boja sunca, potiče bolje raspoloženje, sreću, potiče kreativnost i podiže energiju. Posebno se ističe kada se kombinira s crnom bojom, stoga ako baš jako želiš biti uočljiva sa svojim modnim kombinacijama, svakako odaberi crnu boju uz neki žuti modni komad.

ImageImageImageImage

RUŽIČASTA

Sve nijanse ružičaste boje donose sklad. Ako posebno voliš ovu boju, onda si vjerojatno osoba s vrlo izraženim smislom za estetiku.

ImageImageImage

KORALJNA

Koraljna nijansa je boja koju je Pantone odabrao kao boju 2019. godine. Kao i sam njen naziv, isprva nas podsjeća na morske dubine i predivno podmorje koje skriva koraljne atole. Ova ružičasto – narančasta vesela boja pršti od pozitive i priziva proljeće, osobito u modnom smislu.

ImageImageImage

ZELENA

Divna zelena simbolizira prirodu, život, rast, predstavlja predivnu svježinu i moć da pri pogledu na njene nijanse budemo smireniji, stabilniji i izdržljiviji. Za osobe koje vole ovu boju kaže se da su prijateljski raspoloženi, kreativni i iskreni, a u modi hrabri za izražavanje svojih osjećaja preko modnih komada koje odabiru.

ImageImageImageImage