EFEKTAN DETALJ

Kao stvorene za svečana blagdanska događanja - fantastične haljine s mašnom

Haljine s mašnama i ove su se zime istaknule u kolekcijama mnogih high street brendova, a efektne mašne dolaze u raznim bojama i veličinima te izgledaju zaista neodoljivo

profimedia-0823450979.jpg
Foto: Profimedia.hr

Zakoračili smo u prosinac, a dani pred nama bit će ispunjeni zanimljivim blagdanskim druženjima, domjencima i božićnim partyjima. Sve te prigode iziskuju malo svečanije outfite, a haljina je komad s kojima je uistinu teško pogriješiti.

Image
ZA DAN I NOĆ

Haljina u vatreno crvenoj nijansi je pravi hit - pronašle smo pristupačne modele

I ove sezone, ponuda elegantnih haljina za blagdanske partyje u high street trgovinama je zaista bogata i raznolika, a kao i svake godine, dominiraju upečatljivi modeli sa šljokicama, crvene haljine te one elegantne od baršuna. Ipak, ako tražiš nešto malo drugačije, s modernim pomakom, haljina s mašnom savršen je izbor.

Statement mašne na haljinama, ali i bluzama i dalje su jako IN, a takvi modeli djeluju jako profinjeno i pomalo romantično pa će sjajno upotpuniti i blagdanske lookove. Haljine s mašnama i ove su se zime istaknule u kolekcijama mnogih high street brendova, a efektne mašne dolaze u raznim bojama i veličinima te izgledaju zaista neodoljivo. Ponekad su te mašnice kao detalj jedva primjetne i jako decentne, a drugdje pak su voluminozne i djeluju prilično osebujno. Pojavljuju se na leđima, ramenima ili pri struku, no gdje god se nalazile, mašne su neodoljiv detalj uz koji svaka haljina izgleda chic i šarmantno.

Želiš li ovih blagdana zablistati, haljina s mašnom pun je pogodak, a neke od najljepših modela iz aktualne ponude izdvojile smo u nastavku. U njima zasigurno nećeš proći nezamijećeno!

H&M, 35 eur

Image

H&M, 65 eur

Image

H&M, 30 eur

Image

H&M, 80 eur

Image

H&M, 80 eur

Image

H&M, 60 eur

Image

Mango, 290 eur

Image

Mango, 240 eur

Image

Mohito, 40 eur

Image

Mohito, 35 eur

Image

Sézane, 125 eur

Image

Sézane, 125 eur

Image
Image

Zalando, 125 eur

Image

Zalando, 43 eur

Image

Zalando, 100 eur

Image

Zalando, 114 eur

Image

Zalando, 69 eur

Image

Zalando, 94 eur

Image

Foto: Instagram, H&M, Mango, Mohito, Sézane, Zalando

Pogledaj video: Vesna radi nakit za frajerice