BEZVREMENSKI KLASICI

Baš poput dizajnerskih: H&M, Mango i Zara komadi koji djeluju skupocjeno

Mango ove zime nudi elegantne kapute, dok Zara ima sjajne minimalističke modele koje izgledaju baš poput odjeće skupocjenih dizajnerskih brendova, a odlični komadi premium kvalitete mogu se pronaći i u H&M-u

9874102303_1_1_1.jpg
Foto: Zara

Popularni high street brendovi svake sezone predstavljaju svoje nove raskošne kolekcije u kojima se ističu sjajni komadi za svačiji stil i džep. Čini nam se da je svake godine njihova ponuda sve bogatija, a često se u njihovom kolekcijama mogu pronaći vrlo kvalitetni modeli koji djeluju poput odjeće skupocjenih brenova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BUDI IN

Mango i Zara imaju genijalnu ponudu traper suknji s kojima ne možeš proći nazapaženo

I modni stručnjaci često ističu da se dobar stil ne može kupiti novcem te da se elegantne i stylish kombinacije mogu kreirati i uz pomoć komada iz high street trgovina. Pritom je samo važno slijediti određena stilska pravila te umjesto trendovskih komada birati klasike u neutralnim nijansama. Uz to, dobro je obratiti pažnju i na tkanine. Želiš li da ti odjeća traje što dulje, isplati se investirati u komade od vune, svile ili kašmira koji djeluju profinjeno i luksuzno, a moći ćeš ih nositi sezonama.

Planiraš li osvježiti svoju zimsku garderobu, dobra je vijest da ćeš i ove sezone u high street kolekcijama pronaći takve vrhunske komade, samo trebaš znati gdje tražiti. Primjerice, Mango ove zime nudi elegantne vunene kapute, dok Zara ima sjajne minimalističke modele koje izgledaju baš poput odjeće skupocjenih dizajnerskih brendova. Sjajne komade s oznakom 'premium kvaliteta' nudi i popularnih švedski gigant, H&M.

Ovi klasični modeli s lakoćom će se uklopiti u svaku garderobu, ali i u svakodnevne kombinacije unijeti dašak elegancije i luksuza. Kako bismo ti olakšale potragu za vrhunskim high street komadima, u nastavku smo izdvojile neke od naših favorita.

Foto: Instagram, H&M, Mango, Zara

1/16