Dizajnerica Kristina Burja u jeku pandemije smislila je bezvremenske ključne komade

Kristina koja stoji iza Krie dizajna, razmišljala je kako pomoći ženama da nadopune i osvježe svoje ormare s nekoliko ključnih komada, poput haljine i odijela, koji se mogu reciklirati iz godine u godinu jer dobar dizajn zaslužuje trajati

Dizajnerica Kristina Burja u jeku pandemije smislila je bezvremenske ključne komade

I modna dizajnerica Kristina Burja promišljala je o cijeloj filozofiji mode i kako pomoći ženama da nadopune i osvježe svoje ormare s nekoliko ključnih komada, poput haljine i odijela, koji se mogu reciklirati iz godine u godinu jer dobar dizajn zaslužuje trajati.

Krie Design uvijek u prvi plan stavlja siluetu. Najbolje ljetne haljine imaju jednostavnost u svom kodu, a Krie haljine osvajaju krojem i konstrukcijskim trikovima koji laskaju svakoj figuri. Paleta boja proteže se od nježnih nijansi do crvene i boje fuksije koje su idealne za sunčane dane.

Image


U Kristininim kolekcijama uvijek postoji nešto razmetljivo, na pozitivan način. Njezina odijela su šik i ne izlaze iz mode. Oličenje su ugodnosti i iznenađujuće su modno svestrana. Odličan su odabir za svečane prigode, maturalne zabave i odlazak na posao, a vi ćete se osjećati ugodno i nesputano ma gdje god bili. Kupnja odijela uvijek je dobra investicija jer sako i hlače možete kombinirati s ostatkom svog ormara na više načina.

ImageDizajnerica Kristina Burja umjesto da se upušta u praćenje trendova, ona ima drugačiji stav prema modi- ‘Nosi sve što želiš!’, a svi koji biraju Krie žele ostaviti dojam. Najviše ju veseli na ulici vidjeti sretnu, samouvjerenu ženu koja sigurnim korakom 'gazi' sve probleme, baš poput Paule iz ove street style priče by Krie.