KLASIK KOJI VOLIMO I LJETI

Mala crna haljina u ljetnom izdanju: 17 modela za različite prigode

Čak i usred ljetne sezone, crna haljina nepogrešiv je izbor te će se s lakoćom prilagoditi svakom stilu i prilici

Mala crna haljina za ljeto
Foto: Zara

Prve ljetne vrućine su stigle, a kao jedan od najboljih komada za visoke temperature i ove su se sezone istaknule svestrane haljine. Udobne, prozračne i s daškom elegancije, ljetne haljine idealan su izbor u svakoj prilici.

Image
ZA CIJELO LJETO

15 lepršavih haljina idealnih za kavu u gradu i šetnje uz more

Haljine različitih boja, krojeva i stilova zavladale su kolekcijama omiljenih brendova, a u raskošnoj ponudi svatko će pronaći svoje favorite. I ovog su ljeta jako popularne jednostavne haljine od lana, ali i romantični modeli u boho stilu, ukrašeni detaljima poput volana, puf rukava ili rupičastog veza.

Uz trendovske modele začinjene bojama i uzorcima, u kolekciji svakog brenda svoje su mjesto pronašli i klasici poput 'male crne haljine'. Čak i usred ljetne sezone, crna haljina nepogrešiv je izbor te će se s lakoćom prilagoditi svakom stilu i prilici.

Istovremeno jednostavna i elegantna, crna haljina je jedan od onih bezvremenskih komada kojima se uvijek rado vraćamo jer djeluje izrazito efektno i lako se stilizira. Nova sezona na modnu je scenu donijela neke nove modele koji su osvježeni najnovijim trendovima te izgledaju uistinu neodoljivo.

U raskošnoj ponudi brendova istaknulo se mnoštvo prekrasnih haljina u upečatljivoj crnoj boji koje su idealan izbor kako za dnevne kombinacije, tako i za večernji look. Neke od najljepših modela smo izdvojile u nastavku

Stradivarius - 29,99 €

Image

Stradivarius - 25,99 €

Image

Stradivarius - 19,99 €

Image

Stradivarius - 25,99 €

Image

H&M - 14,99 €

Image

H&M - 24,99 €

Image

H&M - 19,99 €

Image

H&M - 32,99 €

Image

Arket – 119 €

Image

Arket – 89 €

Image

Arket – 69 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 39,95 €

Image

Zara - 35,95 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 22,95 €

Image
Image
LJETO NAM SE VRATILO

Zagrebačka špica: Zagrepčani u odličnim trendi ljetnim kombinacijama