Božić je sve bliže: Oduševila nas je Oysho blagdanska kolekcija

Nova Oysho kolekcija donosi najljepše džempere i pidžame za nadolazeće blagdansko razdoblje

Božić je sve bliže: Oduševila nas je Oysho blagdanska kolekcija

Blagdani su nam sve bliže, a u nedjelju već palimo i prvu adventsku svijeću. Iako ćemo dane koji su pred nama provoditi uglavnom kod kuće, to ne znači da pritom ne možemo uživati u svim malim radostima i ritualima koje nam zimski mjeseci donose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Udobna i topla odjeća zasigurno će začiniti trenutke provedene kod kuće, a pojedini su modni brendovi već predstavili neke od svojih simpatičnih kolekcija za nadolazeće božićne blagdane.

Kad je riječ o pidžamama i loungewear odjeći, naša omiljena shopping destinacija je Oysho, a taj je popularni brend nedavno predstavio i svoju božićnu kolekciju kojom dominiraju divno pletivo s božićnim motivima, mekane pidžame i tople čarape.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ističu se modeli u tipičnoj blagdanskoj crvenoj boji i karirani uzorak, dok džempere krasi omiljeni žakardni uzorak te drugi blagdanski detalji. Nas je kolekcija zaista oduševila, a vjerujemo da ćeš i sama pronaći nekoliko favorita koji će zasigurno upotpuniti blagdansku atmosferu i praznično raspoloženje u danima koji su pred nama.

Neke od najljepših modela iz Oyshove božićne kolekcije izdvojile smo u nastavku.

Foto: Instagram, Oysho

1/13