ZA SVE PRILIKE

17 lepršavih modela: Bijele bluze, košulje i tunike idealne za tople ljetne dane pred nama

Ovog ljeta bijele bluze, košulje i tunike osvježene su novim trendi dodacima poput puf rukava, volana ili rupičastih detalja te izgledaju uistinu šarmantno

Bijele bluze i košulje
Foto: H&M

Ljeto samo što nije stiglo, a na modnoj sceni već se istaknulo mnoštvo uzbudljivih trendova koji će unijeti dozu osvježenja u naše ormare te začiniti naše svakodnevne kombinacije. No, uz sve te trendovske komade, u kolekciji svakog brenda svoje su mjesto pronašli i svi oni vječni klasici, bezvremenski komadi koji nikad ne izlaze iz mode.

Image
ZAČINIT ĆE SVAKI LOOK

C&A ima divne bluze i košulje za toplije dane, za formalne i ležerne kombinacije

Među takvim klasicima i ove sezone posebnu pažnju privlače bluze i košulje u svestranoj bijeloj boji. Bijela košulja odnosno bluza jedan je od onih komada koji nikad ne izlaze iz mode i prilagodljiva je svakom stilu. Uz klasične bluze i košulje, u ponudi brendova mogu se pronaći i modeli poput tunika koji su za ljeto odličan izbor.

Ovog ljeta bijele bluze, košulje i tunike osvježene su novim trendi dodacima poput puf rukava, volana ili rupičastih detalja te izgledaju uistinu šarmantno. U spoju s lepršavim siluetama i prozračnim tkaninama poput lana i muslina, idealan su dodatak ljetnoj garderobi.

Prednost ovih komada je svakako u tome što se mogu nositi u svim prilikama. Odlično će upotpuniti poslovne kombinacije, kao i ouftit za plažu. S obzirom na to da su košulje u bijeloj boji uvijek in, isplati ih se imati u ormaru.

Nepogrešiv su izbor za ljetne dane, a u nastavku izdvajamo one najljepše modele iz aktualne ponude omiljenih high street brendova.

Foto: Instagram, H&M, Reserved, Stradivarius, Zara

Stradivarius - 19,99 €

Image

Stradivarius - 25,99 € 

Image

Stradivarius - 29,99 € 

Image

Stradivarius - 19,99 €

Image

H&M - 34,99 €

Image

H&M - 19,99 €

Image

H&M - 17,99 €

Image

H&M - 49,99 €

Image

H&M - 29,99 €

Image

H&M - 19,99 €

Image

Zara - 49,95 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 39,95 €

Image

Reserved - 35,99 €

Image

Reserved - 35,99 €

Image

Reserved - 27,99 €

Image

Reserved - 32,99 €

Image
Image
LJETO NAM SE VRATILO

Zagrebačka špica: Zagrepčani u odličnim trendi ljetnim kombinacijama