Bezvremenski francuski stil utjelovljen u brendu za koji možda još nisi čula, ali bi svakako trebala

Mirae je francuski brend predivne ženske odjeće koja odiše elegancijom, ženstvenošću i pariškim šikom. Predstavljamo ti najbolje komade iz trenutne ponude ovog brenda koji kod nas nije razvikan, ali pitanja je vremena kada će to postati

Bezvremenski francuski stil utjelovljen u brendu za koji možda još nisi čula, ali bi svakako trebala

Francuski modni stil oduvijek nas je inspirirao. Nonšalantna elegancija, jednostavnost i prirodnost glave su značajke francuskog fashion stila, a francuski ga brendovi najbolje reprezentiraju. Iako se nekima može učiniti kako je kopiranje tog slavnog pariškog šika jednostavno, zapravo se radi o dosta kompleksnom spoju stava, ukusa i stila. Baš zato je najbliže što se možemo primaknuti izvornom francuskom stilu odijevanje u modnim brendovima te zemlje koja je svijetu mode dala više no ijedna druga.

Nakon brendova Sézane, Rouje, Musier i ba&sh, na modnoj se sceni počeo isticati još jedan mali, nerazvikani brend koji će te oduševiti. Naravno, radi se o Mirae. Mirae je brend iza kojeg stoje tri prijateljice i inspirativne žene, vrsne poznavateljice mode – Tara, Edith i Camille. Sve tri imaju različite ukuse, vještine i bave se različitim područjima ekspertize no ono što im je zajedničko je ljubav prema modi. Ove tri dame tako su ujedinile snage i stvorile Mirae s misijom prenošenja bezvremenskog francuskog modnog šarma diljem svijeta.


Lepršave haljine, luksuzni materijali, odlični printevi i atipični krojevi odlike su Miraea koje ga izdvajaju iz mase konkurencije. Uz to što se može pohvaliti divnim odjevnim komadima, Mirae je učinio pomak i u samom načinu proizvodnje. Naime, od samog odabira materijala do finalnih detalja i završnog proizvoda, odjevni komadi ovog brenda su održivi. Ekološka osviještenost i odgovornost temeljna je nit vodilja osnivačica Miraea, pa se tako na taj aspekt obraća velika pozornost.


Uz to, Mirae je drugačiji i po broju kolekcija koje godišnje donosi svojim vjernim klijenticama. Sedam manjih, limitiranih kolekcija kroz godinu dana predstavi kupcima manje odjevnih predmeta koji se proizvode u limitiranim, luksuznijim serijama. Tako svaka mikro kolekcija ima dvadeset noviteta.

Mi smo pročešljale njihov webshop i uvjerile se koliko je šarmantan stil koji Mirae promovira, a zaključile smo i kako bismo doslovno svaki komad ovog sjajnog dizajnerskog brenda voljele imati u svom ormaru. Kako bismo i tebi približile ovaj neodoljivi brend, napravile smo malu selekciju divnih ljetnih haljina koje trenutno imaju u svojoj ponudi.

Crvena haljina na točkice - 1476 kuna

Image

Romantična pola dot haljina - 2461 kuna

Image

Prozračna ljetna haljina na prugice - 1779 kuna

Image

Lepršava haljina na tanke naramenice - 2688 kuna

Image

Midi haljina s uzorkom ivančica - 1855 kuna

Image

Maxi haljina cvjetnog uzorka - 2461 kuna

Image

Jednostavna crna haljina - 1628 kuna

Image

Žarko žuta slip haljina - 1931 kuna

Image

Asimetrična haljina plave boje - 1476 kuna

Image

Boho romantična haljina - 1704 kune

Image