PRAKTIČNA I TRENDI

Arket torba djeluje poput dizajnerskih modela, a košta puno manje

Arket 'curved bag' odnosno zakrivljena torba dostupna je u nekoliko varijanti, a slični se modeli mogu pronaći i u ponudi nekih drugih high street brendova

arket torba
Foto: Arket

Na modnoj sceni svako se malo javljaju neki novi trendovi, ali i it komadi koje odjednom svi žele imati, a često je riječ o modelima skupocjenih dizajnerskih brendova. Prošle godine tako su sve influencerice i it cure poludjele za Alaïa balerinkama, a slično se zna dogoditi i kad su u pitanju dizajnerske torbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sreću, high street brendovi slijede trendove i ubrzo se u njihovim kolekcijama mogu pronaći slični, ali puno pristupačniji modeli. Ovog puta pažnju modnih blogerica nije privukao dizajnerski komad, već torba jednog poznatog high street brenda.

Image

Arket, 229 eur

Riječ je o Arket torbi u obliku polumjeseca, tzv. 'curved bag', koja je trenutno dostupna u različitim bojama i veličinama, a na društvenim mrežama je veliki hit te je sve češće viđamo kod brojnih influencerica. Ova torba savršen je izbor za svakodnevno nošenje, praktična je i prostrana i s lakoćom će se uklopiti u svačiji stil. Krasi je jednostavan, minimalistički dizajn karakterističan za ovaj brend, a s obzirom na to da je izrađena od prave kože, odlična je investicija za novu sezonu.

U nastavku smo izdvojile dostupne verzije koje Arket nudi, a pronašle smo i nekoliko sličnih modela u ponudi drugih high street brendova.

1/11