adidas se malo zaigrao?

Superstar tenisice dobile su novu verziju - u obliku 'špic' natikača!

Nakon Dior tenisica sa zlatnom visokom petom i nevjerojatnih čupavih klompi koje su bile u trendu protekle godine, sada smo dočekali još jednu fashion bizarnost – adidas Superstar natikače. I što je još bolje – kreirala ih je Beyonce.

BeFunky-collage (2).jpg
Foto: adidas.com

Modna suradnja omiljenog sportskog brenda adidas i glazbene kraljice R&B glazbe Beyonce već godinama je u tijeku, a svaka nova kolekcija s potpisom Queen B se rasproda brzinom munje. Ovih je dana tako u prodaju puštena još jedna takva kolekcija, naziva „Ivy Park“, a kojom dominira vatrena crvena boja, no nama za oko nisu toliko zapele nove trenirke i sportske majice, već jedne jako posebne „tenisice“.

Image
Model koji stvarno krade pažnju

Top ili flop? Dior izbacio tenisice s visokom petom od zlata

Naime, Beyonce je kroz ovu kolekciju na tržište predstavila mules, odnosno fancy natikače sa šiljastim, 'špic' vrhom, a koje su nova verzija megapopularnih i legendarnih adidas Superstar tenisica. Spoj „špičoka“ stila cipele i klasičnih Supertar tenisica ovdje doista oduzima dah – ružnoćom ili ljepotom, najbolje da prosudiš sama.

Prepoznatljiva bijela reljefna i kožna 'kapica' Superstar tenisica ovdje je prenesena na ove dizajnerske natikače, za koje nam doista i nije pretjerano jasno gdje bi ih se i u kojim prilikama trebalo nositi. Iznimno špičasti vrh ovih natikača i kombinacija jarke crvene i snježno bijele svakako će privlačiti pozornost na stopala bilo koga tko ih obuče, to je barem jasno. No, nismo sigurne da će ove natikače završiti na ljestvicama najboljih dizajnerskih cipela ove godine – puno vjerojatnije da će se pak način na listama onih najbizarnijih.

shimmer fallback

Osim samog njihova izgleda, ove Beyonce cipele pažnju plijene i cijenom od 150 dolara, odnosno 1129 kuna za jedan par. Mogu se naručiti sa službenog adidasovog webshopa, a mi jedino možemo zaključiti kako se nadamo da će biti najmanje prodavan dio ove nove 'Ivy Park' kolekcije, koja inače sama po sebi obiluje zanimljivim komadima.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.