Romantične i lepršave

10 savršenih haljina iz Manga koje su nas osvojile

Obožavani high street brend Mango ima odličnu ponudu haljina za sve prigode za proljeće i ljeto. Izdvojile smo 10 savršenih modela

collage.jpg
Foto: Mango

Kada bismo morale izdvojiti samo jedan komad u kojemu ćemo provoditi toplije dane, to bi zasigurno bila haljina. Istovremeno jednostavna i elegantna, haljina je komad koji se može nositi u svim prigodama i situacijama, u dnevnim i u večernjim izdanjima. Svestrana je i ženstvena i savršen je izbor u svim onim trenucima kada ne znamo što odjenuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Nježna & ženstvena

12 komada u ružičastoj boji u kojima želimo provesti proljeće

Ove sezone, haljine su zavladale i brojnim kolekcijama high street brendova, a ističu se lepršavi i romantični modeli s uzorcima, ali i jednostavne haljine od lana ili viskoze koje su super izbor za svaki dan te će se savršeno uklopiti u poslovnu garderobu.

Obožavani high street brend Mango, u čiju ponudu i same često volimo zaviriti, nudi bogatu ponudu haljina za sve prigode za proljeće i ljeto. Od romantičnih modela s uzorcima do onih u neutralnim nijansama, u Mangovoj ćeš ponudi zasigurno pronaći nešto što će se uklopiti i u tvoj ormar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako dominiraju midi haljine, pronašle smo i nekoliko slatkih modela mini duljine koje su savršen izbor za vruće ljetne dane. Bez obzira na to odabereš li jednostavni model u nekoj neutralnoj boji ili pak onu s razigranim uzorcima, s haljinom ove sezone nećeš pogriješiti. 10 najljepših modela iz Mango ponude donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, Mango

1/11