Znaš li koji horoskopski znakovi čine savršen par? Ove kombinacije su jamac sretnih veza

Ljubav biraš srcem, no zaviri malo i među zvijezde kako bi bolje razumjela svog partnera

Znaš li koji horoskopski znakovi čine savršen par? Ove kombinacije su jamac sretnih veza

Na kompatibilnost između dvoje ljudi puno toga utječe i prava je sreća kada se nađu oni koji se slažu. Na to donekle utječe i horoskopski znak. I sama si vjerojatno primijetila da tvoji prijatelji istog horskopskog znaka imaju neke zajedničke karakteristike, ali i da oko sebe imaš primjerice puno Riba, a možda niti jednog Lava. To bi značilo da tvom horoskopskom znaku pašu Ribe, dok Lavovi baš i ne. Tako je i u ljubavi.

Image

Ovo je pet horoskopskih znakova koji u vezi trebaju najviše vremena za sebe

Ovi horoskopski znakovi u paru imaju najveći potencijal da ostvare kvalitetnu ljubavnu vezu i ostanu zajedno cijeli život.

Ovan i Strijelac

Ova dva znaka imaju jako puno toga zajedničkog. Vole nova iskustva, putovanja, postolovine i uzbuđenja. Ne podnose rutinu i stagniranje. U njihovom odnosu izazov može biti Strijelčeva velika potreba za slobodom i neovisnošću, dok je s druge strane Ovan sklon posesivnosti. Ovdje bi se mogao kriti i motiv Strijelčeve nevjere, kojoj je sklon. Inače, u krevetu se slažu odlično.

Blizanac i VodenjakOba znaka su jako kreativna i liberalna te imaju potrebu za slobodom. Dijele iste vrijednosti, vole dinamiku i zabavu te nisu zlopamtila. Blizanac ima izuzetnu sposobnost komunikacije, dok je Vodenjak talentiran za pokretanje poslova, stoga su i u biznisu dobar spoj. I jedan i drugi znak vole društvo i inteligentne razgovore. U krevetu im je bitno da se dobro zabave.


Jarac i Škorpion

Ovaj spoj je duhovno izuzetno jak, no i u seksualnom smislu se savršeno nadopunjuje. Jarac i Škorpion imat će bogat odnos, pun dubokih razgovora jer niti jedan od njih ne vole isprazne i površne teme. Ono što je vrlo bitno za vezu jesu jasni ciljevi i slične vrijednosti, a to Škorpion i Jarac imaju, a uz to oba znaka te ciljeve žele i ostvariti. Ono što može biti minus, no ne bi trebalo ugroziti vezu, je činjenica da i jedan i drugi žele dominirati. Jarac je analitičan i logičan, Škorpion izuzetno inteligentan, ali manipulativan. 

Lav i Vaga

Lav i Vaga su odličan par i velika je vjerojatnost da ništa neće moći razdvojiti ta dva znaka kada se jednom spoje. Izuzetno dobro se nadopunjuju. Lav naginje materijalnom i fizčkom, dok je Vaga jako sklona umjetnosti i duhovnim vrijednostima te će jedno drugo nadopuniti. Lav će Vagi pomoći po pitanju njezine nedlučnosti, a nije teško uvidjeti koji će od ova dva znaka u vezi biti dominantan. Ovom drugom, Vagi, to neće smetati. 

Bik i Rak

Bik je staložen i hrabar, dok je Rak vrlo emotivan pa će ga Bik držati na zemlji. Bik traži senzualnost, a to mu Rak može dati. I Bik i Rak su znakovi na koje se može osloniti, pouzdani su što je u biti najveći jamac njihovog odnosa. Puno će i jedan i drugi ulagati u vezu. Vjerni su. 

Ribe i Djevica

Djevica i Ribe su suprotni znakovi, odnosno u horskopu stoje jedan nasuprot drugome te su zvjezdani dokaz da se suprotonosti privlače. Ribe su jako emotivne i u partneru traže utočište i oslonac te isto daju. Djevica im to može pružiti. S druge strane Djevica mašta o savršenom partneru i lijepoj romantičnoj vezi, a Riba ja stručnjak za romantiku i emocije. I jedan i drugi znak su vjerni i žele dugu vezu. 

Djevica je praktična i stoji čvrsto na zemlji te joj je bitno materijalno. Riba uopće ne stoji na zemlji, materijalno joj nije važno. Oba znaka su vrlo blagog karaktera pa će u vezi vrlo rijetko dolaziti do burnih svađa i povišenih tonova.