Seks na eks

Kod tebe nema tabua: Znakovi koji otkrivaju da si izrazito seksualna žena

Tvoja je svakodnevica nabijena seksom - razmišljaš o njemu, zbijaš erotske šale, a možda ga i svakodnevno prakticiraš. U svakom slučaju, u vezi sa seksom osjećaš se kao doma

pexels-pixabay-289225.jpg
Foto: Pexels

Kada je riječ o seksu, ne postoji samo jedna razina seksualnog nagona, već cijeli spektar koji seže od aseksualnosti do nimfomanije (stvarni mentalni poremećaj u kojem je netko toliko opsjednut seksom da je nesposobni kontrolirati svoje nagone).

Image
Spojite ugodno s korisnim

Uštedite na računima za grijanje uz najbolje seks poze za hladne zimske dane

No, duž tog spektra postoji niz razina seksualne želje, od kojih je jedna 'izrazito seksualna'. To što si jako seksualna, ne znači da si ovisna o seksu, no u njemu uživaš više od prosjeka.

Image

U nastavku ti otkrivamo nekoliko znakova koji ukazuju na izrazitu seksualnu želju. Ako se u njima pronalaziš, seks ti je u životu važna stavka i želiš da tako i ostane.

Seks ti je (gotovo) stalno na pameti

Kažu da muškarci neprestano razmišljaju o seksu, no ti im pušeš za vratom. Evo i sada razmišljaš o seksu… kako mu dahom miluješ vrat…Jesmo li u pravu?

Image

Često si uzbuđena

Ako stalno razmišljaš o tome, onda to vjerojatno i stalno želiš. Nema ničeg lošeg u tome, osim što ti stvara distrakciju. Ili možda ne? Možda si naučila kako se nositi sa seksualnim željama i gurnuti ih u stranu kada ti treba hladna glava. Nagoni se trebaju znati i moći obuzdati. Disciplina je moćan alat koji nam pomaže da se razvijamo i rastemo, a seksualna želja obogaćuje nam život u trenucima opuštanja, razonode, ali i jačanja veze između dvoje ljudi.

Image

Majstorica si za seksualne aluzije

Ako ćemo iskreno, svaka se tema može pretvoriti u seksualnu i svaki glagol može postati "prosti svršeni". Eto vidiš! Ne trebamo više ništa dodati, zar ne? Ili bi ti rado dodala njega u svoj krevet?

Image

Kod tebe nema tabua

Ima ona fora koja kaže: Kad smo kod morala, morala sam!

Kada je o seksu riječ, ne postoji ništa što bi te zgrozilo ili šokiralo. To ne znači da ćeš se u baš sve upustiti, no svjesna si toga da je seksualna livada puna šarenog cvijeća…

Image

Najugodnije ti je kad si gola

Zašto? Jer kada si gola, osjećaš se još više seksualno i spremna si za akciju. Doduše, tako se osjećate cijelo vrijeme, ali pogotovo kad sa sebe skineš i posljednju krpicu. Ti jednostavno uživaš u svome tijelu, a osobito kada je ono potpuno nesputano.

Image

Neprestano objašnjavaš drugima da seks i ljubav nisu isto

Jedna od tvojih misli vodilja u životu, ali i ono što ćeš imati potrebu drugima ponavljati i objašnjavati je razlika između seksa i ljubavi. Može se voljeti nekoga s kim se spava ili se seksati s nekim koga se ne voli, ali to su dvije potpuno različite stvari i tebi jednostavno nije jasno kako drugi to ne shvaćaju.

Image

Masturbiraš više od prosjeka

Nije da se radi o natjecanju, naravno, ali da, definitivno se samozadovoljavaš više od svojih frendica - i to ne samo zato što trebaš relaksaciju i oslobađanje od stresa, već zato što si uzbuđena i jednostavno voliš provesti pokoji lijepi trenutak u danu sama sa sobom.

Image

Stručnjakinja si za orgazme

Budući da si izrazito seksualna žena, uvijek tražiš mjesto i način gdje pomaknuti granicu i otkriti nešto novo o sebi, o njemu, o vama. Vrlo lako se uzbuđuješ i dovodiš u seksualni mod te iznimno uživaš u seksu. Točno znaš što te uzbuđuje, svoje tijelo poznaješ u milimetar i jednostavno je gotovo pa nemoguće da iz kreveta izađeš nezadovoljena.

Image

Postižeš ih kao od šale

Vjerojatno pripadaš onom malom postotku žena koje mogu svršiti čak i samom stimulacijom bradavica ili čak i bez dodirivanja erogenih zona. Da, to je nešto na što bi trebala biti ponosna.

Image