Luda vožnja

5 zabavnih poza zbog kojih će vruće noći biti još strastvenije

Važno je zadržati avanturistički duh i u seksu, a za još strastvenije noći poželjno je isprobati nove poze. S ovih 5 zabavnih i divljih seks poza nećeš pogriješiti

freestocks-PwRpcm6hEDY-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Možda ste oboje shvatili da već neko vrijeme ništa novo isprobali i da je vaš seksualni život "zapeo" u rutini. Daleko ste od strasti s početka veze i možda je došlo vrijeme da isprobate nešto novo. Istraživanje u kojem je sudjelovalo više od tisuću ispitanika pokazalo je da dvije trećine parova uvijek ima iste dvije do četiri poze.

Image
Tabu tema

Hush, hush: Sve o intimnim odnosima za vrijeme mjesečnice

Kada je u pitanju seks, stvarno ne postoje granice i jedino je važno eksperimentirati. "Istraživanje različitih poza i pokreta pomoći će da vaš seksualni život bude zabavan, uzbudljiv i nov", objašnjava seksualni terapeut Joe Kort. Važno je zadržati avanturistički duh, a kako biste isprobali nešto novo ili podsjetili se koje sve poze postaje u nastavku ti donosimo pet vrućih poza. Tko zna možda ćete tek otkriti vašu omiljenu seks pozu!

Sjedeća kolica

Ovo je zanimljiv položaj u kojem muškarac sjedi na rubu kreveta, a žena je okrenuta glavom prema podu i ruku su na njemu, a nogama snažno obgrli muškaraca oko struka."Ova poza omogućava duboku penetraciju i zapravo je zanimljivija verzija doggy položaja. Jedna od prednosti ove pozicije je što će muškarac imati slobodne ruke te može dodatno začiniti seks analnom igrom, naravno ako oba partnera uživaju u tome", objašnjava seksualni terapeut Joe Kort za Insider.com.

shimmer fallback

Perec

Tijela su u ovoj pozi potpuno isprepletena. Žena leži na leđima, malo na strani, dok je partner na koljenima. Žena će jednu nogu omotati oko partnerovog struka, dok će druga biti ispod njegovog tijela. U ovoj poziciji penetracija je duboka, a muškarac i žena se mogu povezati gledajući jedno u drugo", objašnjava Kort. Ako žudiš za položajem u kojem se možete dublje povezati na nekoliko razina ovo će biti fantastična poza.

shimmer fallback

Snježni anđeo

Još jedna zanimljiva poza u kojoj žena leži na leđima, dok će se muškarac okrenuti licem prema dolje i biti na uzdignutim podlakticama. Žene nogama može obgrliti muškarčev struk ili staviti noge na njegovu stražnjicu. Njihova tijela spajaju se na sredini. Ovo je seksualni položaj u kojem partneri imaju potpuno drugačiji pogled, a penetracija je vrlo duboka. Žena će vidjeti dinamiku stražnjeg dijela, a Kort dodaje da je ova pozicija također idealna za kombiniranje sa igračkama za seks.

shimmer fallback

Stolica

Muškarac sjedi na stolici, kauču ili rubu kreveta, a žena sjedi na njemu, ali lice joj je okrenuto od njega. Na ovaj način muškarac vodi igru i određuje dinamiku kretanja. U teoriji ova poza je vrlo jednostavna, ali s druge strane može biti vrlo zabavna. Na primjer, Kort preporučuje da se par smjesti ispred ogledala. Muškarac ima slobodne ruke pa se može igrati s grudima, bradavicama ili klitorisom pa samo se treba prepustiti mašti.

shimmer fallback

Orao

Žena leži na leđima s raširenim nogama, a ovdje može pokazati i svoju fleksibilnost jer je dobro da noge što više budu u poziciji V. Muškarac će biti iznad nje i okrenut licem prema njoj. "Ova vrlo jednostavna poza omogućit će duboku penetraciju, a bit će još uzbudljivija ako se stimulira vaginalna zona", objašnjava psiholog i stručnjak za seks Nazanin Moali. Uz sve to, partneri mogu vrlo lako komunicirati i gledati se tijekom seksa.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.