Ljubav i strast

Začinite stvari: Pet poza u seksu koje su još bolje s 'igračkama'

Zaljubljeni parovi uvijek traže načine da uobičajene poze u seksu budu još uzbudljivije, a tu im mogu pomoći seks-igračke

profimedia-0192692034.jpg
Foto: Profimedia.hr

Seks ne mora uvijek biti strastvena igra samo s tijelima, uz dodatak seksi igračaka može biti još zanimljiviji i posebniji. Zbog toga odlazak u trgovinu sa seksi stvarčicama može biti prvi korak prema još luđim noćima u spavaćoj sobi.

Image
Novi izazovi

Za one najhrabrije: Izazovne seks poze koje će te lansirati u 'vrhunce'

Međutim, seksualne igračke treba prilagoditi položajima u seksu. Na primjer, misionarski položaj neće najbolje funkcionirati s vibratorom, potrebne su male modifikacije. Stoga, ako ti i tvoj partner razmišljate o seks-igračkama ili ih već imati kod kuće, nastavi čitati jer ti donosimo popis kako poboljšati omiljene poze u seksu s igračkama.

'Doggy Style'

Ovo nije samo klasična seks poza koju obožava većina parova nego je vrlo zanimljiva i za uključivanje seks-igračka. Na primjer, dok se tvoj partner nalazi iza tebe i penetrira, ti možeš koristiti vibrator za klitoris. Također vibrator možete iskoristiti i za analne igrice. On ima odličan pogled na stražnji dio tvog tijela pa će različite igre biti uzbudljive.

Image
Foto: Unsplash

Modificirani kunilingus

Oralna stimulacija ženskog spolnog organa je nešto u čemu će uživati svaka žena, ali uz seksi dodatak uzbuđenje može biti puno jače. Nakon što se žena legne na krevet najbolje je da postavi jastuk ispod leđa. Bit će puno ugodnije i njoj i partneru. Zahvaljujući odličnom kutu seksualna igračka odnosno vibrator podići će uzbuđenje uz oralno zadovoljavanje.

Image
Foto: Unsplash

'Spoon' poza

Ovo je poza u kojoj partneri leže na boku, muškarac i žena su potpuno spojeni poput žlica pa je mnogi parovi jako vole. No možda zaboravljaju da može biti još uzbudljivija uz seks-igračke. U seksi igru mogu se uvesti vibrator za klitoris, a dodatno uzbuđenje će stvoriti dodirivanje bradavica vibratorom. Za analni dio tijela mogu se koristiti igračke za analni seks. Opcija ima puno!

Image
Foto: Unsplash

Kaubojka i obrnuta kaubojka

Dobra vijest za sve žene koje vole ove poze, a ima ih mnogo, potpuno su kompatibilne sa seks-igračkama. Žene vole ove poze jer imaju kontrolu nad muškarcem i same mogu određivati ritam, a užitak se može povećati ako muškarac stavi vibrirajući prsten. Vrlo jednostavna dodatna stimulacija.

Image
Foto: Unsplash

Modificirani misionarski položaj

Iako se često o ovoj pozi razmišlja kao o nečemu vrlo običnom, parovi je obožavaju jer muškarac i žena često osjećaju posebnu povezanost. Imaju kontakt očima i oboje mogu istraživati tijelo druge osobe. No standardna misionarska poza nije baš pogodna za uključivanje igračaka. Jastuk ispod ženinih leđa pomoći će da bude malo podignuta, a zatim može povući noge prema sebi. Muškarac će imati puno više prostora za istraživanje i igru s različitim dodacima iz sex shopova.

Image
Foto: Unsplash