Uža za vrhunce

Školjka - poza koja će zadovoljiti i tebe i njega

Školjka krije biser, a mogle bismo reći da i ti za njega čuvaš biser. No, ne daj mu ga dok ga ne zasluži jer ova seks poza će zadovoljiti i tebe i njega

pablo-heimplatz-252c3DVk6gk-unsplash.jpg
Foto: Pexels

On voli da si široka u duši, no kada je riječ o profanim stvarima, voli da si uža. Tada te bolje osjeća, a i sam se bolje osjeća jer, kažu mnogi, tada se ćuti obdarenijim. Barem tih nekoliko trenutaka, kada zatvori oči i uđe u ovozemaljski raj, učini da se osjeća golem. Možda nećeš vjerovati, ali imaš tu moć. Žene su čarobne! Dovoljno je zauzeti pravi položaj i ispunit ćeš mu želju. Jedan od njih je položaj školjke u koji ideš iz misionarskog. Nema tu puno mudrosti, no, ova poza traži određenu dozu gipkosti - još jedan razlog da konačno kreneš na jogu ili vježbe fleksibilnosti.

Image
Jesi li znala?

Seks umjesto teretane: Ove poze sagorijevaju najviše kalorija

Kako zauzeti položaj školjke?

Kao što joj samo ime kaže, poza školjke nalikuje na školjku. Dok ležiš na leđima, noge privuci prsima. Ukoliko si zavidno gipka, nećeš ih savijati u koljenima pa će tvoja poza školjke biti elegantna i savršena. No, nimalo manje seksi izgledat će i ona u kojoj ćeš noge saviti u koljenima i privući ih prsima. Partner će pritom ući u tebe, kao što ulazi u misionarskom, no neka se ne naslanja na tebe svom težinom jer će ti biti preveliki pritisak za križa.

U ovoj pozi penetracija je izuzetno duboka i intenzivna jer si vrlo uska i osjeća te svakim centimetrom svog spolovila. I ti njega. Želiš li ipak još dublje, pod zdjelicu podmetni jastuk. Dodatni plus je što su ti ruke u pozi školjke slobodne pa ga možeš primiti za guzu ili se pak poigrati klitorisom za dodatno uzbuđenje.

Image

Kad je riječ o dominaciji, on će se u ovoj pozi osjećati vrlo dominantno, dok ćeš ti biti podređena, no to je seks i sve je dozvoljeno, ukoliko se oboje pritom osjećate dobro. Poslije će on oprati suđe i skuhati kavu i bit ćete 1:1. Ako ipak ne podnosiš dominaciju, čak ni u krevetu, a nisi ni fleksibilna, ne brini, postoji i školjka za tebe. Lezi na leđa, privuci koljena prsima, rukama zagrli noge ispod koljena, a tvoj partner neka klekne ispod tvojih nogu, svoje raširi i iz te pozicije penetrira. Ovo je i odlična poza za analni seks, osobito za početnike, te u slučaju da on ima veliki penis i "ne igrate se školjke" zato da bi bila uža, već zato da osvježite ili obogatite seksualni život.

Korak dalje

Želiš li finale, jednu nogu privuci prsima i uhvati se za stopalo, a drugu ispruži i opusti na krevetu. Neka se partner nasloni nježno torzom na nogu koju si privukla, a ti potkoljenicu nasloni na njegovo rame. U ovom si položaju izuzetno uska, što znači da on još intenzivnije osjeća podražaj na ključnom organu i može dostići vrhunac u vrlo kratkome roku. Ako ipak ne želiš kraj, promijeni pozu, no nikako ne idi u doggy - ta ih dodatno stimulira.