Ljubavni život

Izabrali muškarci: 7 intimnih poza koje frajeri preferiraju

Muškarci vole mnoge tradicionalne poze jer zadržavaju kontrolu, a u nekim položajima najviše uživaju u pogledu na žensko tijelo. Stručnjaci ističu kako su ovo seks poze koje muškarci najviše vole

profimedia-0280527804.jpg
Foto: Profimedia.hr

Želiš začiniti stvari u spavaćoj sobi? Naravno, tko to ne želi? Seks nisu samo poze nego je njegova esencija ljubav i intimnost, a promjena poza je uvijek zabavna i podiže uzbuđenje. Neke seksualne poze mogu pomoći da se par poveže jer se mogu gledati u oči ili se stvara određena napetost zbog preuzimanja kontrole. Svaki par ne smije zaboraviti da se uvijek može iznova zaljubljivati i da se strast uvijek može održavati na različite načine.

Image
Provjeri

U vezi si u kojoj nema seksa? Možda bi trebala poraditi na ovome

Zato se nemojte bojati istraživati nove stvari ili vratiti na neke početne postavke koje ste možda zanemarili jer vam se čine dosadne. Orgazam i užitak su nešto što svatko u seksu priželjkuje, a ne smije se zaboraviti da se u svakom dodiru treba uživati. Muškarci više vole neke seks poze iz različitih razloga, barem tako tvrde mnogobrojna istraživanja. Koje poze su im omiljene možeš pronaći u nastavku i nemoj pomisliti da su neke možda prejednostavne jer najveći užitak dolazi iz osjećaja povezanosti i ljubavi.

POGLEDAJ VIDEO: Bušimo mitove o seksu

Žena je gore

Pitaj svog muškarca što ga najviše uzbuđuje u spavaćoj sobi, a on će vjerojatno reći da te želi gledati kako uživaš. Ova seksi klasična poza postavlja te u vodeću poziciju, a to je upravo ono što on želi. Iskoristi to što imaš potpunu kontrolu i napravi ono što ti se sviđa, a njegove ruke bit će slobodne. Bonus? On će imati potpuni pogled na tvoje tijelo i obline pa možeš napraviti i neki show sa svjetlom ili svijećama kako bi bilo još posebnije.

Image
Foto: Unsplash

Misionarska poza

Ovo je možda "najobičnija poza", ali muškarcima je jako omiljena i vrlo visoko na popisu jer u njoj on potpuno preuzima kontrolu. A možete biti vrlo intimni jer su tvoji kukovi i dalje slobodni, a usne i oči vas mogu dodatno povezati. Iako je muškarac taj koji vodi igru ipak možete raditi zajedno. Stavi ruke na njegove kukove i vodi ga, ako želiš da bude brži ili sporiji. Najbolji seks je poput dobrog razgovora, a misionarska poza dopušta da komunicirate svojim tijelima.

Image
Foto: Unsplash

Obrnuta kaubojka

Jedna od varijacija poze u kojoj je žena na muškarcu je vrlo posebna za oboje. On ima seksi pogled na tvoje tijelo, ali za razliku od doggie poze ovdje ipak ti imaš kontrolu. Ova poza ne dozvoljava puno dodirivanja ili kontakt očima, ali je vrlo dobar odabir kada niste raspoloženi za klasične poze. Ponekad samo okreni glavu i kratko ga pogledaj dok se krećeš u ritmu i to će ga potpuno dovesti do ludila.

Image
Foto: Unsplash

'Doggie' poza

Ovo je rijetka poza u kojoj muškarac ima potpuno kontrolu, dopušta mu da sam određuje brzinu i pravila. Osim toga kod ove pozicije je puno dublja penetracije zbog čega se osjeća kao da je kralj u spavaćoj sobi. Neke žene vole taj snažan intenzitet, ali ako osjećaš da je za tebe previše moraš mu reći. Komunikacija je ključ dobrog seks i veća intimnost će se postići ako je kvalitetna, ističu stručnjaci.

Image
Foto: Unsplash

Ples u krilu

Izvuci stolac i zatim mu reci da sjedne, a zatim ga opkorači. Njemu će se svidjeti pogled i način na koji na koji ga zavodiš, ali i tvoja kontrola. Bonus? Ova poza također stvara super intimnost. Osim toga muškarac može i dalje igrati seksi igru s rukama i pokazivati ti želi li da si bliže ili dalje od njega, ali i kako da se krećeš.

Image
Foto: Unsplash

Flatiron poza

Ako tražite posebnu pozu u kojoj će on osjećati da ima kontrolu, ali ćete osjećati i snažnu povezanost bez kontakta očima onda isprobajte - flatiron pozu. To je zapravo ležeći doggy style u kojemu ti legneš na trbuh, a partner penetrira od iza, održavajući ravnotežu svojim rukama. Kao i klasični doggy, i ova poza omogućuje duboku penetraciju.

Image
Foto: Unsplash

Lotus poza

Oboje sjedite odnosno muškarac sjedne, a zatim omotaš noge oko njega. Žena je gore u ovoj pozi, ali je jako intimna. Oboje ćete osjetiti korist od duboke penetracije, a muškarac istovremeno može dodiravati voje grudi pa će uzbuđenje biti još veće.

Image
Foto: Unsplash