Prvo selekcija

Pročitaj ga dok je odjeća još na vama: 5 znakova da bi ON mogao biti loš u krevetu

Ljubavnike treba pažljivo birati i ne zalijetati se kako ne bi požalila. Loš seks nitko ne voli, zar ne? A kako prepoznati znakove da bi frajer mogao biti loš u seksu? Pročitaj u nastavku

pexels-cottonbro-6474944.jpg
Foto: Pexels

Umjesto da se kaješ kada bude prekasno, istraži situaciju na vrijeme. Otkrij koliko je dobar pod plahtama i prije, no što skinete odjeću sa sebe. Sumnjaš u to da je moguće nešto ovako delikatno provjeriti bez 'kušanja'?

Razuvjerit ćemo te u nastavku. Postoji nekoliko stvari koje mogu ukazivati na to da tvoj dragi nije majstor u spavaćoj sobi. Naravno, to ne bi trebalo biti presudno za vašu vezu, ako je ona prava, no što ako nisi sigurna u nju?

Image
Kada temperature porastu

Pet poza za seks 'na brzaka' u kojima možete uživati i na plus 30

Image
Foto: Pexels

U tom slučaju bolje je na vrijeme prikupiti što više informacija koje će ti pomoći donijeti odluku. U nastavku ti donosimo nekoliko detalja koji bi ti mogli ukazati na to da je loš u krevetu. Ne ignoriraj ih u nadi da ćeš ga putem preodgojiti.

Loše se ljubi

Ljubi se traljavo i loše? Ako već na prvom "koraku" niste kliknuli, teško da će biti bolje kad dođete do spavaće sobe, a i teško da ga možeš naučiti da se bolje ljubi. Umjesto da kreneš u tu nemoguću misiju, dobro razmisli je li on pravi frajer za tebe. Poljubac je uvertira u seks.

Image
Foto: Pexels

Proždire hranu


Sjedite u restoranu, večerate, a tebi se diže želudac od načina na koji on jede. Srče juhu, priča punim ustima, mljacka, ispadaju mu zalogaji iz usta… Zar zaista želiš da tebe 'kuša' na isti način? Gdje je tu senzualnost, finoća, nježnost? Nema je.

Image

Ne osjećaš privlačnost

Blizu si mu, no umjesto da među vama frcaju iskre i struji struja, imaš osjećaj kao da stojiš kraj kartona. Jednostavno, nema kemije. U tom slučaju nema smisla ni ići korak dalje. To ne znači da je on loš u krevetu, već da vas dvoje niste dobar spoj i točka. Vrlo jednostavno.

Image
Foto: Pexels

Nepristojan je


Muškarac koji odmah navali na tvoje grudi ili te u javnosti prima za stražnjicu mogao bi biti pohlepan u krevetu, a to znači misliti isključivo na vlastiti užitak. Ti bi pak mogla ostati 'kratkih rukava'… Želiš li to?

Image

Govori samo o sebi


Cijelo vrijeme priča o sebi, svom poslu, materijalnom bogatstvu, ženama s kojima je bio. Još je gore kada počne sam sebe hvaliti o tome koliko je dobar u krevetu. Ovo je crvena zastavica koju ni u kom slučaju ne bi trebala ignorirati. Pred tobom stoji narcis, sebična i nesigurna osoba kojoj bi i ti mogla biti tek trofej.

Image
Foto: Pexels