Najčešći razlozi

Naglo je izgubio interes? 5 razloga zašto muškarci pobjegnu na početku veze

Ponekad sve izgleda sjajno i veza se razvija. No onda se žena iznenadi jer je muškarac naglo prekinuo vezu, a žena nije svjesna razloga

pexels-andrea-piacquadio-874158.jpg
Foto: Pexels

Postoji vrlo čest scenarij u svijetu dejtanja - sretneš muškarca i sve ide sjajno, onda čak možda i osjetiš snažnu vezu, a zatim se odnos naglo ohladi. Odnosno sve ga teže možeš dobiti ili se prestane javljati, a ti ne znaš što se zapravo dogodilo. Postoji puno razloga zašto muškarci odlaze iz novih veza, a neki su ipak češći.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Ljubavne nedoumice

Česte pogreške koje većina nas radi na početku veze

Kada žena izgubi interes za muškarca ona točno što se zapravo dogodilo i velika je vjerojatnost da će biti iskrena prema njemu. Možda je muškarac više ne uzbuđuje, možda joj nije fizički privlačan ili možda on očekuje preranu intimnost. Bez obzira o čemu se radi, ona zna zašto joj je odnos nepotreban.

Kod muškraca je malo drugačije, ne znači da ne postoji razlog nego ga ne želi izreći ili ni sam nije siguran. Možda se muškarac i žena nisu našli na istoj strani. Možda on uživa u druženju, ali trenutno se ne vidi u predanoj vezi i želi dalje istraživati s drugim ženama. Evo koji su najčešći razlozi zašto muškarci bježe iz veza na samom početku.

1/6

Možda će te zanimati

Image
LJUBAV JE PRED VRATIMA

SRETNA 2024.- Horoskopski znakovi koji će pronaći ljubav do kraja ove godine

Image
PROSINAC U KINO DVORANA

Beyoncé, Maria Callas, Orašar i filmski doček nove godine – čarolija ovog prosinca u Cinestaru!