Spojite ugodno s korisnim

Uštedite na računima za grijanje uz najbolje seks poze za hladne zimske dane

Kad ti zimi postane hladno, obrgli svog partnera i uživajte u ovim udobnim pozama. Neke od njih zaista su 'lijene', dok se za druge treba malo potruditi. Uz njih, temperatura će vam porasti i bez paljenja grijanja

profimedia-0307625929.jpg
Foto: Profimedia.hr

Zimi su dani kratki i tmurni pa mnogim parovima nema većeg gušta od slobodnog vikenda koji mogu provesti zagrljeni u krevetu. Iako ljetni seks na više od 27 stupnjeva Celzijevih ima svoje čari, zimska romantika još je privlačnija. Možda si čula da dolaskom hladnijih dana počinje 'sezona vezivanja', odnosno da se tad i samci koji inače vole biti sami, 'bacaju' u potragu za partnerom ili partnericom - koja bi im uljepšala i zagrijala zimske mjesece. Pa ako ti se tijekom tih hladnih večeri povećano budi seksualna želja, ništa čudno.

Image
Ušuškaj se kraj mene!

Znaš li što je 'cuffing sezona'? Potražile smo odgovor stručnjakinje

Rasplamsajte strasti i dajte mašti na volju, a uz to, uštedite na računima za grijanje. Donosimo ti prijedloge nekoliko seksualnih poza koje će vas zbližiti i 'zagrijati'. Iskoristite zajedničke trenutke u toplini doma uz ove - kako bi se reklo - cozy poze.

Image
Foto: Profimedia.hr

Žlica

Zamisli: vikend je, vani je tmurno, a vama se ne da ustati iz kreveta. Malo ste lijeni, ali istovremeno maštate o 'igricama'. Onda je za vas poza žlice. Uz malo pokreta, 'žlica' je savršena za stimulaciju klitorisa što znači da su velike šanse za doživljavanjem vrhunca. Krenite se maziti, a onda se okrenite na bok. On će lagano 'ulaziti', a skupiš li noge, pojačat ćeš trenje. Ako pak izvineš leđa, omogućit ćeš mu dublju penetraciju. Želite li malo 'začiniti' stvari, u igru ubacite vibrator koji će dodatno stimulirati klitoris.

Image
Foto: Profimedia.hr

Lotus

Još jedan položaj savršen za zimsko 'grijanje' jest i lotus. On neka sjedne i prekriži noge, a ti mu sjedni u krilo i isprepleti noge oko njegova struka. Dok on penetrira, zagrljeni ste što znači da vam ne može biti hladno. Doslovno osjetite dah jedno drugog, a osjećaj kože na koži je izvanredan.

Image
Foto: Pexels

Još jedna lijena poza

OK, 'žlica' je sjajna opcija za lijene dane i noći, ali ako ste za još malog lijenog seksa, jednostavno se okrenite na bok. Mazite se, dodirujte i činite štogod vam odgovara. Kad shvatite da je trenutak, samo prebaci nogu preko partnerove, oslobodite se odjeće i neka prodire iz tog položaja. Radi se o nježnoj i romantičnoj pozi koja omogućuje poljupce, dodire i dodatnu stimulaciju. Bez puno muke. Tko kaže da seks uvijek treba uključivati egzibicije?

Image
Foto: Pexels

Perec

Ako bi radije njemu prepustila vodstvo bez previše potrošene energije, tu je 'perec'. Ti lezi na leđa, a on neka podigne tvoju nogu na svoje rame. Neka ti se približi i tempom po želji pruža užitak. Dobra je stvar što su vam u ovoj jednostavnoj pozi ruke oboma slobodne pa slobodno dodirujte erogene točke. Opusti se i odmori od napornog dana.

Image
Foto: Unsplash

Ravni doggy

Popularnom doggyju mnogi zamjeraju manjak romantike i dodira. Pa ako tražiš njegovu nježniju inačicu u kojoj ćete biti intimniji, isprobajte 'ravni doggy'. Lezi na trbuh licem okrenuta prema jastuku. Noge lagano raširi, no imaj na umu da će penetracija biti intenzivnija ako su ti noge skupljene. Iskoristi jastuk ako ti nije dovoljno udobno. Sve u svemu, radi se o unapređenom klasičnom položaju koji bi vas mogao malo više zagrijati jer ćete se više dodirivati. Uz to, istu pozu možete isprobati na kauču, odnosno nekoj toploj deki.

Image
Foto: Profimedia.hr

Drobilica

Vjerujemo da bi kaubojka zagrijala tvog frajera (a i tebe), no imamo još jednu sličnu, a različitu pozu. On legne na leđa i savije jedno koljeno u zrak, a ti sjedni na njega - tako da ti je njegovo bedro između nogu. Ovo bi te moglo podsjetiti na obrnutu kaubojku, no zapravo se radi o intimnoj i strastvenoj pozi. Jednom slobodnom rukom možeš ga dodirivati po prsima, dok drugom možeš držati njegovu nogu. Trenje o njegovo bedro moglo bi ti povećati šanse za orgazam, a super je stvar što tempo sama određuješ.

Image
Foto: Pexels