Seksi blagdani

Ho, ho, ho: Najbolje poze za tihi i brzinski blagdanski seks

Blagdani su, kuća vam je prepuna obitelji i prijatelja i treba vam nešto što će vam pomoći da se riješite stresa? Isprobajte jednu od ovih seks poza koje možete primijeniti bilo kada i bilo gdje

blagdani-seks.jpg
Foto: Unsplash

Bliže nam se blagdani, razdoblje koje je toliko čarobno, ali ujedno i toliko stresno - jer iako se u teoriji kićenje božićnog drvca, pečenje kolača i spremanje večere čini zabavno, u praksi je to malo drugačije. Još ako u sve to uključimo i kuću punu obitelji i rodbine, sve to može biti recept za najstresnije dane u godini. No nitko za vrijeme blagdana ne bi smio biti pod stresom, a jedan od najpopularnijih načina za oslobađanje od stresa je zasigurno - seks.

Image
Spojite ugodno s korisnim

Uštedite na računima za grijanje uz najbolje seks poze za hladne zimske dane

Ipak, s punom kućom teško je pronaći vrijeme, ali i prostor gdje ti i tvoj partner možete biti intimni, makar na kratko, ali uz ove seks poze to neće biti problem. Zadovoljit će i tebe i njega, lako ih je izvesti, a možeš ih isprobati u bilo kojem prostoru u kojem ti i tvoj partner možete ukrasti nekoliko trenutaka za sebe.

U nastavku pronađi inspiraciju za nekoliko savršenih poza za tihi i brzinski blagdanski seks nakon čega ćete se i ti i tvoj partner osjećati puno bolje.

Pomoćnik Djeda Božićnjaka

Odšuljajte se u svoj kućni ured, kupaonicu ili bilo gdje gdje možete sjesti na nekoliko trenutaka kako biste isprobali ovu pozu. Ona funkcionira tako da tvoj partner sjedi raširenih nogu, a ti mu sjedneš u krilo okrenuta od njega. Poza je pogodna za vas oboje jer se ne morate u potpunosti skidati (pod uvjetom da imaš suknju ili haljinu), za slučaj da netko uđe i prekine vas.

Image
Foto: Unsplash

Saonice

Jastuci su vaši najbolji prijatelji za ovu udobnu pozu - zauzmi položaj na sve četiri, s jastucima ispod sebe kako bi ti bilo udobnije, a tvoj partner neka klekne od iza i podigne ti noge. Dizajnirana za intenzivne orgazme, ova poza saonica omogućuje istovremenu stimulaciju A-točke i klitorisa, tako da s njom ne možeš pogriješiti.

Image
Foto: Unsplash

'Deck The Halls'

Stajaće poze idealne su za seks na brzaka, posebno kada nemate vremena i prostora. Smjesti se uza zid okrenuta prema svom partneru, s jednom nogom podignutom, a drugom na tlu. Ova poza omogućuje duboku penetraciju zbog podizanja noge, a druga noga koja je na tlu osigurava stabilnost. Osim toga, možete ju isprobati bilo gdje.

Image
Foto: Unsplash

Blagdanski doggy-style

Blagdanski (ili stajaći) doggy-style idealna je poza za isprobati tijekom božićne zabave ili bilo kad u toku blagdana s kućom punom gostiju. Lagano se nagni i savij noge (i po mogućnosti se pridrži za nešto), a partner neka uđe u tebe straga. Ova poza omogućuje lak pristup klitorisu i super je za tebe, a također je idealna jer se ne morate skidati do kraja.

Image
Foto: Unsplash

'Elf On The Shelf'

Ako vam nedostaje vremena ili prostora, isprobajte ovu stajaću pozu koja ne zahtijeva da se svučete. Stani s jednim stopalom na pod, a jednom nogom na kauču, stolcu ili nekoj drugoj površini. Tvoj partner može stajati okrenut prema tebi i penetrirati te sprijeda. Ova je poza slična prethodnoj stajaćoj pozi, ali daje ti veću stabilnost i sigurnost.

Image
Foto: Unsplash

'The Stocking Stuffer'

Iskoristite ravne površine koje imate oko sebe za najbolji seks u životu. On neka stoji, a ti legni na leđa, bilo na stol, krevet ili nešto treće, s nogama uz njegovo tijelo. Ovo je savršena poza za duboku penetraciju i ne zahtijeva skidanje cijele odjeće, pa je idealna za ovo doba godine.

Image
Foto: Unsplash