Seksi blagdani

Ho, ho, ho: Najbolje poze za tihi i brzinski blagdanski seks

Blagdani su, kuća vam je prepuna obitelji i prijatelja i treba vam nešto što će vam pomoći da se riješite stresa? Isprobajte jednu od ovih seks poza koje možete primijeniti bilo kada i bilo gdje

blagdani-seks.jpg
Foto: Unsplash

Bliže nam se blagdani, razdoblje koje je toliko čarobno, ali ujedno i toliko stresno - jer iako se u teoriji kićenje božićnog drvca, pečenje kolača i spremanje večere čini zabavno, u praksi je to malo drugačije. Još ako u sve to uključimo i kuću punu obitelji i rodbine, sve to može biti recept za najstresnije dane u godini. No nitko za vrijeme blagdana ne bi smio biti pod stresom, a jedan od najpopularnijih načina za oslobađanje od stresa je zasigurno - seks.

Image
Spojite ugodno s korisnim

Uštedite na računima za grijanje uz najbolje seks poze za hladne zimske dane

Ipak, s punom kućom teško je pronaći vrijeme, ali i prostor gdje ti i tvoj partner možete biti intimni, makar na kratko, ali uz ove seks poze to neće biti problem. Zadovoljit će i tebe i njega, lako ih je izvesti, a možeš ih isprobati u bilo kojem prostoru u kojem ti i tvoj partner možete ukrasti nekoliko trenutaka za sebe.

U nastavku pronađi inspiraciju za nekoliko savršenih poza za tihi i brzinski blagdanski seks nakon čega ćete se i ti i tvoj partner osjećati puno bolje.

Pomoćnik Djeda Božićnjaka

Odšuljajte se u svoj kućni ured, kupaonicu ili bilo gdje gdje možete sjesti na nekoliko trenutaka kako biste isprobali ovu pozu. Ona funkcionira tako da tvoj partner sjedi raširenih nogu, a ti mu sjedneš u krilo okrenuta od njega. Poza je pogodna za vas oboje jer se ne morate u potpunosti skidati (pod uvjetom da imaš suknju ili haljinu), za slučaj da netko uđe i prekine vas.

shimmer fallback

Saonice

Jastuci su vaši najbolji prijatelji za ovu udobnu pozu - zauzmi položaj na sve četiri, s jastucima ispod sebe kako bi ti bilo udobnije, a tvoj partner neka klekne od iza i podigne ti noge. Dizajnirana za intenzivne orgazme, ova poza saonica omogućuje istovremenu stimulaciju A-točke i klitorisa, tako da s njom ne možeš pogriješiti.

shimmer fallback

'Deck The Halls'

Stajaće poze idealne su za seks na brzaka, posebno kada nemate vremena i prostora. Smjesti se uza zid okrenuta prema svom partneru, s jednom nogom podignutom, a drugom na tlu. Ova poza omogućuje duboku penetraciju zbog podizanja noge, a druga noga koja je na tlu osigurava stabilnost. Osim toga, možete ju isprobati bilo gdje.

shimmer fallback

Blagdanski doggy-style

Blagdanski (ili stajaći) doggy-style idealna je poza za isprobati tijekom božićne zabave ili bilo kad u toku blagdana s kućom punom gostiju. Lagano se nagni i savij noge (i po mogućnosti se pridrži za nešto), a partner neka uđe u tebe straga. Ova poza omogućuje lak pristup klitorisu i super je za tebe, a također je idealna jer se ne morate skidati do kraja.

shimmer fallback

'Elf On The Shelf'

Ako vam nedostaje vremena ili prostora, isprobajte ovu stajaću pozu koja ne zahtijeva da se svučete. Stani s jednim stopalom na pod, a jednom nogom na kauču, stolcu ili nekoj drugoj površini. Tvoj partner može stajati okrenut prema tebi i penetrirati te sprijeda. Ova je poza slična prethodnoj stajaćoj pozi, ali daje ti veću stabilnost i sigurnost.

shimmer fallback

'The Stocking Stuffer'

Iskoristite ravne površine koje imate oko sebe za najbolji seks u životu. On neka stoji, a ti legni na leđa, bilo na stol, krevet ili nešto treće, s nogama uz njegovo tijelo. Ovo je savršena poza za duboku penetraciju i ne zahtijeva skidanje cijele odjeće, pa je idealna za ovo doba godine.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.