Najbolje poze za dane kad se osjećate debelo

Kad vam pomanjka samopouzdanja okrenite se ovim pozama

Najbolje poze za dane kad se osjećate debelo

Iako znamo da nas naši partneri vole onakve kakve jesmo i iako se inače dobro osjećamo u svojoj koži, svaka od nas ima dana kada joj pomanjka samopoudanja, dana kada se naprosto osjeća …debelo. Jedno britansko istraživanje je pokazalo da čak 73 posto žena brine o svom višku kilograma i o tome kako ti kilogrami utječu na njihov seksualni život. Nemojte dozvoliti da vam prolazna nesigurnost pokvari zabavu u spavaćoj sobi. Isprobajte ove poze u kojima vaši “šlaufići” i druge kritične zone zagarantirano biti prikrivene. Guza, trbuh, bokovi i bedra, sve smo pokrili!


Obrnuta kaubojka

Image

Dobro za skrivanje: grudi, trbuka i bedara. U ovoj ćete pozi puno laše postići orgazam jer se podražuje G-točka, a i vi imate potpunu kontrolu. Osim toga lako posao možete “dovršiti” i rukama.

Podignite temperaturu: Poigrajte se s njegovim testisima. Dodajte malo perverznog začina seksu pokušavajući ga opipati dok ga jašite.Doggy stil

Image

Dobro za skrivanje: trbuha, grudi, ruku i bedara. Doggy poza je savršena za dane kada se osjećate debeljuškasto…

Podignite temperaturu: Pokušajte noge držati skupljenima, a on neka svoje noge omota oko vaših – ovako će vaša vagina biti uža, i povećat će se užitak i za vas i njega. Neka vam ljubi vrat i kralježnicu i dodiruje po grudima i klitorisu.Ljubav u krilu

Image

Dobro za skrivanje: guze i bedara. Ova poza će mu dati odličan pregled vaših grudi.

Podignite temperaturu: Neka vam gladi i masira grudi, a kad se zaželite dublje penetracije nagnite se unatrag i rukama oslonite iza sebe. Ritmički se ljuljajte naprijed-natrag – ovo će ga zbilja napaliti!
69

Image

Dobro za skrivanje: Trbuha, bokova, grudi, ruku – svega osim guze. Nijedno nećete baš puno vidjeti, osim seksi krupnog kadra vaših intimni dijelova.

Podignite temperaturu: Pokušajte zamijeniti pozicije u pozi, vi budite dolje, ili se izmijenjujte. Pokušajte istovremeno dok se oralno zadovoljavate u ustima imati kockicu leda.
Seksi žličice

Image

Dobro za skrivanje: Trbuha, bedara, grudi. I vaša stražnjica će biti prilično dobro skrivena dok će vam se tijela trljati jedno o drugo. Ovo je odlična poza za pogađanje G-točke.

Podignite temperaturu: Pokušajte namjestiti visinu tijela – ovo mijenja kut penetracije. Neka vas miluje sprijeda za vrijeme seksa.
Oralni seks

Image

Dobro za skrivanje: Većinom guze i ruku – no neće vidjeti baš mnogo iz tog kuta. A i ovo vam je savršena poza za postizanje orgazma.

Podignite temperaturu: Osim usana i jezika neka koristi i ruke, naizmjence nega stimulira klitorist jezikom, pa prstima. Možete u zabavu ubaciti i vibrirajući seksualnu igračku.
Obraz uz obraz

Image


Dobro za skrivanje: Pa, zapravo, apsolutno svega.

Podignite temperaturu: Kao i u prijašnjoj pozi, ovo je savršeno za igranje s omiljenim vibratorom.

Misionarska poza

Image

Dobro za skrivanje: vaše stražnjice i bedara.

Podignite temperaturu: Iako ovo možda nije najuzbudljivija poza, podignite temperatru dugim, senzualnim poljupcima. Premještajte noge u različite pozicije kako biste isprobali drugačije osjete. Za duboku penetraciju – noge stavite na njegova ramena.
Odostraga

Image


Dobro za skrivanje: Trbuh i grudi

Podignite temperaturu: Dok vas on obrađuje odostraga, vi se dodirujte rukama ili vibratorom po klitorisu.

Večera!

Image

Dobro za skrivanje: Svega!

Podignite temperaturu: Uzmite kockicu leda i trljajte je po njegovom cijelom tijelu. Tada je stavite u usta i oralno ga zadovoljite. Istovremeno koristite ruke, a ako vam je potreban predah, nastavite ga zadovoljavati svojim grudima.
Ekstra savjeti za sramežljive:

Donje rublje: nema ničeg lošeg u tome da za vrijeme seksa na sebi zadržite dio donjeg rublja ili odjeće, osobito ako se radi o seksi krpicama kao recimo svilenom ili čipkastom negližeu.  
Svjetlo: prigušeno svjetlo ili još bolje svjetlost svijeća čini čuda, prikriva nedostatke i naglašava dobre strane vašeg tijela.
Povez: Ako se zbilja osjećate nesigurno, pokušajte mu staviti povez preko očiju. Tako ćete moći opušteno uživati, a i njemu će biti uzbudljivo.
Istegnite se: u misionarskoj pozi pokušajte ispružiti ruke, unarag, iznad glave. Recimo, uhvatite se za rub kreveta. Ovo će izdužiti vaš torzo, pa ćete izgledati mršavije.

ImageIzvor: goodtoknow.co.uk