Izlanut će se

Uhvati ga 'za riječi': Ovih 9 fraza muškarci izgovaraju kada varaju

'Ona mi je samo prijateljica, ne diraj mi mobitel i nisam te htio povrijediti' samo su neke od fraza koje izgovaraju nevjerni muškarci uhvaćeni usred afere

pexels-cottonbro-studio-6530967.jpg
Foto: Pexels

Htjele smo u naslovu napisati "ovih devet rečenica", no onda smo shvatile da je riječ o frazama jer kako su pokazala svjedočanstva prevarenih žena, gotovo svi oni koji varaju, od riječi do riječi ponavljaju. Ljudi se iz brojnih razloga upuštaju u preljube, neki olako, neki kada situacija u aktualnoj vezi postane preteška i voda dođe do grla pa im je prevara način da se izvuku i odu. Bez obzira na motiv, prevaru nikada ne bi trebalo opravdavati.

Image
TEŠKO JE SEBI PRIZNATI

Je li flert prevara? Pet znakova da si 'zagazila' u emocionalnu aferu

Sumnjaš li da te tvoj dragi vara, ne moraš mu provjeravati telefon, kopati po džepovima ili poput skenera snimati unutrašnjost automobila dok te vozi na posao, ne bi li naišla na dugu plavu vlas. Zadrži dostojanstvo i naćuli uši. Dovoljno je da ga slušaš. Ako je u prijestupu, izdat će ga njegova vlastita usta. U nastavku ti donosimo devet fraza koje muškarci nerijetko izgovaraju kada varaju.

Ona je samo prijateljica…

Otkrila si da komunicira s nekom novom ženskom osobom koju ti nije spomenuo dok ga za nju pitala, a kada si pitala rekao ti je: "Ona mi je samo prijateljica".
Kada se poželiš upoznati s njom, odbija… To je zato što mu nije prijateljica, već potencijalna djevojka ili možda već i nova djevojka.

Image
Foto: Pexels

Ne diraj mi telefon

Ne dozvoljava ti ni da mu takneš telefon, a gdje li pogledaš nešto u njemu. Boji se da ćeš vidjeti njihovu prepisku ili da će njezina poruka osvanuti na ekranu dok budeš imala telefon u rukama. Osim poruka tu su i fotografije… U svakom slučaju ako ti kaže da mu ne diraš telefon, tvoje sumnje mogu biti opravdane.

Image
Foto: Pexels

Varaš me, zar ne?

Muškarci koji varaju nerijetko će optužit svoju partnericu za prevaru. Zašto? Zato da opravdaju svoje loše ponašanje. Muškarac koji vara razmišlja na način: "Ako možeš ona, mogu i ja". Bilo bi bolje da prije, no što napravi neku glupost potvrdi svoje sumnje, no to mu nije u interesu jer bi možda otkrio da si mu vjerna i onda ne bi mogao napraviti ono što je naumio.

Image
Foto: Pexels

Zaslužujem bolje

Odjednom mu nije dobro ništa što radiš, stalno ti prigovara, a ti nemaš pojma u čemu je problem. Stvar je u tome što je nemoguće varati osobu koju voliš i poštuješ. Nerijetko kako bi opravdao pred sobom svoje ponašanje, pokušat će te diskreditirati na sve moguće načine i sam sebe uvjeriti da zaslužuje bolje od tebe i da se zato morao okrenuti drugoj. U stvarnosti si i više nego dovoljno dobra, a takav ti frajer ne treba.

Image
Foto: Pexels

Ja ću staviti rublje u perilicu

U početku bi mogla pomisliti kako je baš simpatično od njega što ti pomaže barem s jednim od niza kućanskih poslova. Nažalost, moguće je da on to radi kako bi od tebe mogao sakriti tragove ruža ili pudera, miris parfema ili neki drugi dokaz afere koju ima.

Image

Moram ostati dulje na poslu

Postoji li klišej veći od ovoga? Teško… Ustvari možda jedan, ali o njemu ćemo kasnije. Počeo je kući dolaziti navečer, a ne poslijepodne kao dosad. Kad ga nazoveš, ne javlja se. Šef ga zatrpava poslom, a ti ga žališ? Otvori oči. Kolika je vjerojatnost da zaista odjednom tako puno radi, a kolika da se viđa s nekim nakon radnog vremena? Ti najbolje znaš. Poslušaj svoju intuiciju.

Image

Nisam te htio povrijediti

Ovo je drugi klišej koji smo ranije spominjale. Svaki to kaže kada bude otkriven. Istina, sigurno nije u ključnom trenutku mislio: "Spavat ću s drugom jer želim svoju curu nevjerojatno povrijediti". No, učinio je to iz svojih sebičnih razloga ne razmišljajući o tome kako ćeš se osjećati.

Image
Foto: Pexels

Ne želim te izgubiti

U svom posljednjem pokušaju da spasi vezu s tobom, mogao bi izlanuti da te ne želi izgubiti. U ovom slučaju možda čak i govori istinu, no ne onakvu kakvu želiš čuti. Da, on te ne želi izgubiti, ali to ne znači da se želi odreći odnosa s drugom ili da se kaje zbog njega. Naime, vrlo vjerojatno nikad nije doveo u vezu seks s drugom ženom i gubitak tebe. Za njega bi mogao biti potpuni šok odlučiš li ga ostaviti.

Image
Foto: Pexels

Ona mi ništa ne znači

Kada se upuštaju u afere, muškarci se najčešće ne žele emocionalno vezati za ljubavnicu, no nakon nekog vremena, nastavi li se odnos, to je neizbježno. Dakle, u većini slučajeva, kada kaže: "Ona mi ništa ne znači", ne govori istinu. Znači mu, ali i dalje ima neke osjećaje za tebe - tako bismo mogle prevesti tu njegovu rečenicu.

Image
Foto: Pexels