Masaža koju će dugo pamtiti

U pet koraka: Kako pružiti nezaboravnu masažu sa sretnim završetkom

Erotska masaža ili masaža sa sretnim završetkom povezat će tebe i tvog partnera na jedan sasvim nov način, a u nastavku provjeri kako da ovo iskustvo možete učiniti nezaboravnim

profimedia-0470204831.jpg
Foto: Profimedia.hr

Postoje obične masaže, koje većina ljudi smatra vrlo opuštajućima, a tu su i erotske masaže, masaže sa "sretnim završetkom", koje mogu potpuno promijeniti život. Erotske masaže u početku su vrlo slične onim običnima, jer se prvi korak i fokusira na klasično masiranje, osim što su kasnije usmjerene na oslobađanje napetosti i smanjenje stresa kod primatelja, bilo povećanjem ili postizanjem seksualnog uzbuđenja, a na kraju i dostizanjem vrhunca.

Image
Potvrdili stručnjaci

Erotska masaža ima šest važnih prednosti - evo koje

Masaža sa sretnim završetkom nešto je što ti i tvoj partner možete isprobati kod kuće, a iskustvo je to koje će vas dodatno povezati i povećati intimnost među vama. Osim toga, i masaža, a posljedično i orgazam, oslobađaju nas od stresa, pa to nikako ne možeš biti loša ideja. A ako svom partneru želiš (ili on tebi) pružiti masažu sa sretnim završetkom koju nikada neće zaboraviti, u nastavku ti donosimo nekoliko savjeta kako da uspiješ u tome.

Stvori ugodan ambijent

Masaža sa sretnim završetkom ovisi o ambijentu, raspoloženju i, na kraju krajeva, seksu. Prije nego što se baciš na samu masažu, stvori ugodan ambijent i atmosferu. Priguši svjetla, zapali nekoliko svijeća koje će automatski promijeniti cijelu atmosferu, i možda najvažnije, pripremi neka mirisna masažna ulja. Bonus je i čista posteljina, ručnici, a možda i neki prigodni outfit ili donje rublje koje će se tvom partneru zasigurno svidjeti.

Image
Foto: Pexels

Postavi temelje i kreni lagano

Partner je legao na krevet i vrijeme je da krenete u akciju! Započni dodirima laganima poput pera - lagano miluj njegov vrat, ramena, ruke, leđa i stražnjicu najmanje pet minuta. To možeš činiti kružnim pokretima, dugim pokretima ili s jedne na drugu stranu, a ako imaš dugu kosu, iznenadi ga i miluj ga pramenovima svoje kose. No, pazi da ne budeš predvidljiva i ne dodiruj ga uvijek po istim mjestima. Zatim prijeđi na samu masažu, s malo čvršćim pokretima, koristeći svoje palčeve i dlanove.

Image
Foto: Pexels

Element iznenađenja

Nakon što si mu izmasirala leđa, neka se tvoj partner okrene i legne na leđa, a ti ga iznenadi tako što ćeš dodirivati unutarnju stranu bedara. To je vrlo osjetljiva erogena zona jer se nalazi blizu genitalija i neka ovo bude element iznenađenja koji će ga, sigurne smo, dovesti do ludila. Iznenadi ga i igrom bradavica - lagano dodirivanje područja oko bradavice i kod muškaraca i kod žena može biti vrlo stimulativno. Uz pomoć palca i kažiprsta, masiraj mu bradavicu rotirajućim pokretima u smjeru kazaljke na satu, a zatim u suprotnom smjeru.

Image
Foto: Unsplash

Ne zaboravi na trbuh

Trbuh, a posebno donji dio trbuha, također je velika erogena zona i za muškarce i za žene. Fokusiraj se na područje između pupka i genitalija, jer masaža ovog područja može potaknuti kontrakciju mišića dna zdjelice, što šalje krv ravno u genitalije. Pritisni čvrsto, ali ne toliko jako, i gledaj ga kako se opušta i uživa. A zatim, vrijeme je za pravu akciju.

Image
Foto: Pexels

Veliko finale

U ruke stavi malo ulja za masažu, a zatim se posveti njegovom penisu i testisima. Stavi jednu ruku na njegov penis i počni ga milovati pokretima gore-dolje, a u međuvremenu drugom rukom nježno diraj njegove testise. Zatim, objema rukama nježno trljaj njegov penis kao da trljaš štap da bi zapalila vatru. Na kraju, uz dovoljno ulja na rukama, usredotoči se na masiranje njegovog penisa od gore prema dolje, pokrivajući glavić i klizeći rukama skroz do dolje. Radi ovo neko vrijeme i nemoj se iznenaditi ako iznenada doživi vrhunac jer mu ovo pruža osjećaj kao da se nalazi u mokroj vagini.

Image
Foto: Unsplash