Majčin dan – savršen dan za ljubav prema samoj sebi

Čini se da se majke rijetko stavljaju na pijedestal, stoga iskoristite 12. svibnja kako biste podsjetili svoje bližnje koliko ste posebne

Majčin dan – savršen dan za ljubav prema samoj sebi
Play logo

Svaki drugi dan u svibnju stiže dan kada majke dobivaju priznanje za svoje zasluge, sav trud i ljubav koju nam pružaju tijekom cijele godine

Besane noći, neprekidan nered, kuhanje, brige, sve je to dio svakodnevice za većinu majki. Nakon što stignu male pošasti, majke se rijetko stavljaju na prvo mjesto. Svi znamo barem jednu majku s podočnjacima, raščupanom kosom, majku koja žudi za prospavanom noći. Katkad nema vremena ni istuširati se, stoga ne začuđuje da ne može naći vremena za užitke. Ali užitak je ključni dio svačijeg živoga, stoga za njihovo vlastito blagostanje i sreću trebamo podsjetiti majke da posvete vremena i sebi.  

Nažalost, kada majke dobiju poklone za svoj dan, oni najčešće nisu ono što uistinu žele. Mislite li da ih uistinu usreći usisavač, ili što je još gore kada uopće ne dobiju poklon? LELO je proveo kratko istraživanje kako bi otkrio što je to što majke uistinu žele. 

36% majki poželjelo je vlastoručno izrađeni dar, 22% bi željelo slobodan dan, a najmanje njih izabralo bi slatkiše ili nakit. Kada su upitane bi li prije izabrale cvijeće ili intimnu igračku, uvjerljivih 66% izabralo je igračku. A na vrhu listu želja i dalje je dobar san, gdje vam igračka čak može malo i pomoći.

Seks je ključan dio života, i to ne isključuje majke

Stoga kada birate poklon za svoju voljenu ženu, partnericu ili prijateljicu, ne stavljajte sebe na prvo mjesto. Razmislite što ona uistinu želi ili zaslužuje. A što joj može dati energiju i samopouzdanje više od malo slobodnog vremena, vremena samo za nju.  Društvo često stavlja majke u kalupe, doživljava ih kao aseksualna bića, a žene to nikako nisu. Ostaju seksualna bića i nakon poroda, samo ponekad zanemare svoju seksualnost. 

Ne smijemo zaboraviti da je seks ključan dio života, i to ne isključuje majke. Stoga zašto im ne biste poklonili nešto što će ih podsjetiti da su bića od krvi i mesa. To ne znači da kupite svojoj partnerici seksi rublje, jer budimo iskreni, to je više poklon za vas, ne za nju. Darujte joj nešto u čemu može uživati sama, kad želi i koliko dugo to želi. 

LELO, luksuzni brand za intimne dodatke, sa svojim bogatim portefljom proizvoda, dobro će vam doći pri izabiru poklona za Majčin dan.  Ako si odlučite pružiti više vremena i više orgazama, pružite si kompletno iskustvo. Upalite svijeću, stavite latice u kadu i uzmite tu malu bombu užitka, imena SONA, s vama. 

Kako bismo sve ovo sumirali, navodimo stih pjesme Motherlover koju su u parodičnom stilu izveli Lonely Island i Justin Timberlake. Bez obzira na to što se ovi momci zabavljaju na taj račun, mi ne možemo nego se potpunosti složiti sa stihom „Svaki majčin dan zaslužuje majčinu noć!“ Pa majke krenite i uživajte, zaslužile ste!

Play logo
Image

Istražile smo sve vrste orgazama i kako ih postići. Ima ih čak 11

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.