Kako možeš prepoznati nezrelog muškarca? Evo što kaže horoskop

Ako je vjerovati horoskopu, svi muškarci su nezreli. Pitanje je samo - koliko

Kako možeš prepoznati nezrelog muškarca? Evo što kaže horoskop

Muško dijete, osoba koja pati od sindroma Petra Pana - bez obzira kako nazvali nezrelog muškarca, to je netko tko odbija odrasti. Vjerojatno poznaješ barem jednog ovakvog muškarca ili si možda čak u vezi ili braku s njim. Njihovo dječačko ponašanje ponekad može biti poprilično šarmantno, ali s druge strane, također može biti izuzetno frustrirajuće.

Image

Ovo su tipovi muškaraca koje trebaš izbjegavati

Kad želiš biti s muškarcem, želiš da on bude odrastao čovjek, a ne muško dijete. Želiš nekoga tko se može nositi s teškim i izazovnim vremenima. 

Nisi sigurna pripada li tvoj partner ili potencijalni partner ovoj kategoriji? Evo kako saznati imaš li posla s nezrelim muškarcem na temelju njegovog horoskopskog znaka.

OVAN

Ovan nikad neće priznati da je pogriješio. Ako učini nešto loše ili te povrijedi, najčešće cijelu stvar preokrene na šalu ili još gore - na tebe. 

Budući da je impulzivan (na loš način), čini puno pogrešaka...bilo bi osvježavajuće kad bi ih samo ponekad mogao priznati i naučiti nešto iz njih, ali nikad to ne čini.

Nah Im Just Kidding Jk GIF from Nahimjustkidding GIFs

BIK

Bik ne pokazuje ni trunku predostrožnosti i gotovo nikad ništa ne čini, bez da mu prije netko ne zanovijeta oko toga - a to posebno uključuje njegovo zdravlje. Neće otići ni liječniku kad je ozbiljno ozlijeđen ili kad je očito da ono što ga muči ne prolazi. Da, svi znamo da može biti gnjavaža kad je u pitanju zakazivanje termina ili odlazak lječniku, ali to odrasli rade.

I još jedna stvar. Dragi Bikovi, ako je sudoper pun prljavog posuđa, operite ga - nemojte čekati da to učini netko drugi umjesto vas.

Nope Michael Scott GIF from Nope GIFs

BLIZANCI

Blizanci su nepouzdani, a onda još o tome i lažu. Nije tako teško biti negdje gdje kažeš da ćeš biti, pogotovo ako si obećao da ćeš biti tamo. Ali muškarac Blizanac to smatra praktički nemogućim.

Zatim, kad ga pitaš u vezi toga, on smisli sto i jednu ispriku. Ako se toliko boji upasti u nevolju, mora poraditi na tome da bude točan i dosljedan i ispuni svoja obećanja. Možda tada neće trebati lagati.

Bug Eyes GIF from Yeahright GIFs

RAK

Rak može jako puno pričati, ali kad zapravo dođe do toga da pretvori riječi u djela, ne poduzima ništa kako bi ostvario 'te svoje velike snove'

Teško mu je povjerovati da je tražio posao kad se vratiš kući, on se izležava na kauču, a kraj njega je prazna kutija pizze. Netko bi Raku trebao objasniti da ga dobre stvari obično neće same od sebe pronaći, već će ih morati sam potražiti i potruditi se za njih.

No Worries GIF from No GIFs

LAV

Lav će tebe 'spustiti' kako bi sebe 'podigao'. Primjerice, umjesto da se svojim prijateljima hvali tvojim postignućima, on će radije govoriti loše o tebi kako bi se osjećao manje gubitnikom. Drugim riječima, ako želiš partnera koji će zauvijek biti tvoj obožavatelj broj 1 i uvijek podržavati tvoje snove - traži dalje

Kanye AGod GIF from Kanye GIFs

DJEVICA

Djevici u pravilu treba zauvijek da odgovori na tvoje poruke i pozive. Prilično je jasno da mu ti nisi prioritet. Naročito je otežavajuće kada pokušavaš dobiti informacije o nečemu što ga se tiče, poput datuma vjenčanja njegove sestre ili naziva filma koji je želio pogledati. Kad ti se napokon javi, poziv često nenadano krene u lošem smjeru i on ti 'spušta slušalicu'.

Not Answering GIF from Notanswering GIFs

VAGA

Vaga se neće obvezati ni na što, čak ni na nešto toliko bezazleno kao što je izlazak s prijateljima. Tako i u vezi (jako dugo) pokušava dati do znanja da ti nemaš nikakvu kontrolu nad njim i da 'praktički' može raditi što hoće pa čak i flertati s drugim ženama ispred tebe..Ono što izgleda ne zna je da nije uopće takva prilika i da ćeš ga preboljeti ubrzo...i čak će ti laknuti što si ga se riješila.

Wink GIF from Friends GIFs

ŠKORPION

Škorpion se ponaša grozno prema tvojim prijateljima. Očito je da ne želi trošiti energiju na upoznavanje ostalih ljudi u tvom životu. Na početku veze izravno odbija upoznati tvoje roditelje, kao da će to učiniti stvari trajnijima. Eh, Škorpion. Nasamo je jedna osoba, u društvu potpuno druga

Thats Not An Excuse Act GIF from Thatsnotanexcuse GIFs

STRIJELAC

Strijelac kao da odbija imati zreli razgovor s tobom. Kad god izneseš bilo što ozbiljno, on sve okreće na šalu. Uvijek se šali, čak i kad je potpuno neprimjereno.

U početku će ti se svidjeti njegov smisao za humor, ali kasnije ćeš poželjeti da se ne ponaša stalno kao petogodišnjak jer je previše iscrpljujuće.

Tongue Out GIF from Childish GIFs

JARAC

Jarac očekuje da ćeš biti njegova sluškinja. Iako se čini inteligentan, u nekim situacijama ponaša se kao da su šezdesete. Uz to, prilično je očito da ga nikad nisu naučili kućanskim poslovima u djetinjstvu...

The Protector Ciy GIF from Theprotector GIFs

VODENJAK

Vodenjak je opsjednut video igricama.

U svakom slobodnom trenutku naći ćeš ga kako se 'bori s čudovištima i diže u zrak neprijatelje'. Ima li 12 godina? Jedno je povremeno uživati u video igrama, ali on se ponekad prema njima ponaša kao da su mu najvažnija stvar u životu.

Ne igra ih pola sata jednom tjedno, radi se o satima svakodnevnog igranja. A ako ne igra igrice, gleda TV - i to obično znanstvenu fantastiku. Možda ima izvrsnu koordinaciju očiju, ali njegove međuljudske vještine su očajne.

Video Games Tom Ellis GIF from Videogames GIFs

RIBE

Ako nisu u braku, Ribama mame najvjerojatnije još uvijek peru rublje. Odrastao čovjek koji se ne snalazi u odraslom životu. Treba li još nešto dodati? 

Osim toga, njegova mama ga u tome i ohrabruje jer tako barem zna da će ga redovito vidjeti svaki put kad donese prljavo rublje ili dođe po svoj čisti i ispeglani veš. Također, ona još uvijek kupuje velik dio njegove odjeće. Bljuc.

Folded Clothes Laundry GIF from Foldedclothes GIFs