Je li sve što ste mislili da znate o klitorisu krivo?

Novi sonični uređaj stimulira 75% veću površinu klitorisa u odnosu na konvencionalne uređaje

Je li sve što ste mislili da znate o klitorisu krivo?

LELO, vodeći svjetski brend u kategoriji luksuznih intimnih proizvoda, predstavio je revolucionarni novitet koji predstavlja borbu protiv zastarjelih i netočnih pretpostavki o klitorisu, jedinstvenom i često pogrešno shvaćenom organu ljudskog tijela.

LELO SONA, vrhunsko dizajniran proizvod za užitak, koristi sonične valove i pulsacije umjesto tradicionalnih vibracija kako bi stimulirao CIJELI klitoris – uključujući puno veću unutarnju strukturu od dobro poznatog vanjskog dijela ovog organa. To omogućuje direktnu stimulaciju čak 75% veće površine klitorisa u usporedbi sa “standardnim” vibratorima.

Čak je i svjetska zvijezda i renominirana feministica Amber Rose, podijelila svoje iskustvo sa svojih 16 milijuna fanova rekavši da je proizvod "klitoralno božanstven" te je tako stvorila visoku potražnju za Sonom - prvim soničnim uređajem takve vrste.

Tisućama se godina pretpostavljalo kako se klitoris sastoji od samo 8000 živčanih završetaka na površini tijela tj. na vidljivom dijelu. Ali, ta je pretpostavka dovedena u pitanje u prvoj velikoj studiji o klitorisu, 2005. godine, u kojoj je donešen akademski zaključak: “U tipičnim opisima klitorisa nedostaju detalji i sadrže netočne informacije” te je po prvi puta detaljno objašnjena zamršena struktura cijelog klitorisa. Istina o klitorisu napokon je bila otkrivena.

Prema LELU, pionirskom brendu u području luksuznih intimnih proizvoda, činjenica da smo tek nedavne 2005. godine počeli shvaćati ovaj jedinstveni organ, puno govori o našim stavovima o ženskom užitku.

ZAPOSTAVLJENOST KLITORISA
Menadžer za komunikacije tvrtke LELO, Stuart Nugent istaknuo je: “Nevjerojatno je da je čovjek sletio na Mjesec i da smo mogli precizno procijeniti veličinu i sastav planeta godinama prije nego što smo pokušali razumijeti anatomiju klitorisa. S druge strane, o penisu smo znali apsolutno sve još od srednjeg vijeka. Sada, kada konačno imamo jednaku količinu informacija o klitorisu, vrijeme je da mu zaista pružimo ljubav i vjernost koju zaslužuje.”

ZAŠTO JE TO VAŽNO?
Često se izvještava da je većini žena – prema nekim studijama čak tri četvrtine – potrebna stimulacija klitorisa kako bi postigle orgazam. Iz toga slijedi da bismo zaista trebali potpuno razumijeti što zapravo stimuliramo.
Također, žensko uzbuđenje povezano je s mnoštvom spolnih predrasuda, protiv kojih se LELO bori još od svog osnutka, 2003. godine.

KAKO SONA RADI?
LELO SONA umjesto standardnih vibrirajućih motora koristi revolucionarnu soničnu tehnologiju. Zahvaljujući soničnom “jastučiću” u “ustima“, SONA stvara sonične valove koji se odbijaju od klitorisa i prenose kroz cijelo njegovo tijelo, za užitak koji kao da dolazi iz dubine – za razliku od uobičajenog vibratora koji svoje vibracije primjenjuje direktno i samo na površinu.
Kako bi se detaljnije objasnio princip rada proizvoda SONA, LELO je kreirao ovaj edukativni video:DETALJI O SONI I CRUISE KONTROLA
Inženjeri tvrtke LELO podigli su soničnu tehnologiju na sasvim novu razinu tako što su u potpuno vodootporni, USB-om punjiv model, s 8 stimulacijskih programa, integrirali tzv. Cruise Control, značajku koju sadrži jedna od dvije verzije proizvoda. Dok uobičajni vibratori gube snagu prilikom pojačanog pritiska na tijelo, zahvaljujući značajki Cruise Control, motor Sone se odupire pritisku i ostaje ustrajan kako bi osigurao neprekidnu stimulaciju. To nije posebna postavka, već potpuno automatska značajka koja pruža maksimalno zadovoljstvo, izbjegavajući neželjene oscilacije prilikom rada.

U prvim tjednima od lansiranja, SONA je dostupna po posebnoj početnoj cijeni od 440 HRK (sniženo s 955 HRK), a SONA Cruise po cijeni od 635 HRK (sniženo s 1150 HRK).

KLITORALNA MASA
Menadžer za komunikacije tvrtke LELO, Stuart Nugent, zaključio je: “Bolje razumijevanje ženskog užitka iznimno je važno. Ono predstavlja osnovu za podizanje osobnog samopouzdanja što u konačnici može doprinijeti napretku u ravnopravnosti spolova. SONA, naš sonični masažer nije samo seksualna igračka – ona je simbol kulturalne revolucije i društvenog uzdizanja. Trenutačno okruženje za seks je komplicirano, ali i uzbudljivo. Krećemo s posebnom promotivnom cijenom kako bismo postali “katalizatorom” kritične mase koja cijeni klitoris. Želimo da ljudi dobiju dublje razumijevanje „dubina“ klitorisa. SONA pomaže u tom otkrivanju.

5 NEVJEROJATNIH ČINJENICA O KLITORISU

  •  Znanstvenici svakodnevno dolaze do novih saznanja o klitorisu, a neki čak vjeruju da je G-točka dio iste anatomske strukture
  •  Čak 3 od 4 žene ne mogu postići orgazam bez stimulacije klitorisa tijekom seksualnog odnosa, bez obzira na veličinu ili oblik penisa te trajanje odnosa
  •  Klitoris je jedini organ čija je jedina svrha užitak
  •  Tek šačica životinja obdarena je klitorisom, pa možemo zaključiti da je to vrlo rijedak i izniman organ, a imaju ga primjerice hijene i nojevi, što upućuje na divergentnu evoluciju
  •  Originalno značenje riječi “klitoris” prilično je nepoznato, no može ga se povezati s drevnom indoeuropskom riječi “kleitor”, značenja osloniti se, u smislu brežuljka
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.