Isprobaj ih sve

Vatromet u krevetu: Top 3 poze za novogodišnje strastvene 'igrice'

Strastveni seks s partnerom sjajan je način za ispraćaj stare i doček nove godine. Uz ove tri poze moglo bi vam biti ludo zabavno!

profimedia-0403649850.jpg
Foto: Profimedia.hr

Ako još nemaš odgovor na pitanje: Gdje ćeš za Novu?, ne brini jer možda imamo rješenje. Dok se jedni u takozvanoj najluđoj noći u godini vole zabaviti s društvom, dobro pojesti i popiti pa u ponoć nazdraviti, ima onih kojima je ova večer rezervirana za odmor i toplinu doma. Možda ti se jednostavno ne da tiskati po koncertima i klubovima nego bi se radije 'grijala' uz svog partnera.

Večer možete otvoriti domaćom večerom i laganom glazbom ili nekim zabavnim programom. A onda, kad sat otkuca ponoć, atmosfera bi mogla kulminirati. U narodu je poznata ona da kako dočekaš novu godinu, takva će ti biti cijela godina. Stoga izdvajamo tri seks poze koje možete isprobati u novogodišnjoj noći. Moglo bi biti bolje od vatrometa.

Image
Foto: Unsplash

Naravno, ove pozicije su i za one koji će Novu dočekati u društvu, a onda pred jutro zabavu požele nastaviti s partnerom. U tom slučaju vodi računa da seks nakon kojeg pića previše baš i nije dobra ideja. Ne samo da tada niste svjesni što činite - što nosi moguće posljedice - nego će i užitak izostati.

Evo top tri poze koje možete isprobati nakon poljupca u ponoć.

'Nova godina, nova ja'

Nova godina mnogima predstavlja svojevrstan novi početak. Odjednom se odvaže na neke promjene u svom životu ili sitne preinake. Donositi pametne odluke uvijek je poželjno, neovisno o datumu, no sve je nekako lakše s 1. siječnja, zar ne? Nova godina mogla bi ti biti prilika za rad na sebi i prihvaćanju svojih sitnih nesavršenosti. Za to treba vremena, no najvažnije je prihvatiti se baš takvom kakva jesi.

U toj misiji mogla bi ti pomoći i uzbudljiva seks poza. Stanite ispred ogledala, dodirujte se i upoznajte svaki djelić vaše kože. Nakon 'zagrijavanja' i kojeg komplimenta, 'bacite' se u igru u stajaćem položaju. Neka partner nježno prodire odostraga, pod kutem koji vam odgovara. Slobodno se osloni rukama, a njegove ruke mogu gdjegod mu paše. Cijelo se to vrijeme možete gledati u zrcalu. To može biti super, posebice preferirate li inače polumrak.

Image
Foto: Unsplash

'Udar ponoći'

Želite li Novu godinu dočekati zagrljeni i 'zagrijani' neposredno prije ponoći nađite se u kupaonici i krevet zamijenite podlogama poput kupaonskog ormarića ili perilice rublja - što god želite. Nasloni se, prebaci noge preko partnerovih ramena i uživajte u prvim minutama 2023. Dok drugi partijaju, vi možete biti u svojim mislima - sa zvučnom kulisom. Pa ako ste se dosad seksali isključivo u krevetu, Silvestrovo je trenutak da to promijenite.

Image
Foto: Unsplash

'Uzbudljiv zabavni program'

Znamo da ima onih koji će Novu 2023. dočekati uz televizijski program ili neki od streaming servisa. Neka vam atmosfera zadnje noći u godini bude romantična i nasmijana, a onda, nešto iza ponoći, samo se lijeno okrenite u pozu žlice i uživajte u nježnim seksualnim pokretima.

Okreni se partneru leđima, a on neka penetrira tempom i pod kutem koji želiš. Tako ćete se dodatno opustiti i na najbolji si način čestitati Novu. A sve može početi od poljupca u ponoć... i zahuktati se. Sjajna stvar kod ove lijene poze jest to što ste si blizu i možete se nježno dodirivati.

Image
Foto: Unsplash