Isprobaj ih sve

Vatromet u krevetu: Top 3 poze za novogodišnje strastvene 'igrice'

Strastveni seks s partnerom sjajan je način za ispraćaj stare i doček nove godine. Uz ove tri poze moglo bi vam biti ludo zabavno!

profimedia-0403649850.jpg
Foto: Profimedia.hr

Ako još nemaš odgovor na pitanje: Gdje ćeš za Novu?, ne brini jer možda imamo rješenje. Dok se jedni u takozvanoj najluđoj noći u godini vole zabaviti s društvom, dobro pojesti i popiti pa u ponoć nazdraviti, ima onih kojima je ova večer rezervirana za odmor i toplinu doma. Možda ti se jednostavno ne da tiskati po koncertima i klubovima nego bi se radije 'grijala' uz svog partnera.

Večer možete otvoriti domaćom večerom i laganom glazbom ili nekim zabavnim programom. A onda, kad sat otkuca ponoć, atmosfera bi mogla kulminirati. U narodu je poznata ona da kako dočekaš novu godinu, takva će ti biti cijela godina. Stoga izdvajamo tri seks poze koje možete isprobati u novogodišnjoj noći. Moglo bi biti bolje od vatrometa.

shimmer fallback

Naravno, ove pozicije su i za one koji će Novu dočekati u društvu, a onda pred jutro zabavu požele nastaviti s partnerom. U tom slučaju vodi računa da seks nakon kojeg pića previše baš i nije dobra ideja. Ne samo da tada niste svjesni što činite - što nosi moguće posljedice - nego će i užitak izostati.

Evo top tri poze koje možete isprobati nakon poljupca u ponoć.

'Nova godina, nova ja'

Nova godina mnogima predstavlja svojevrstan novi početak. Odjednom se odvaže na neke promjene u svom životu ili sitne preinake. Donositi pametne odluke uvijek je poželjno, neovisno o datumu, no sve je nekako lakše s 1. siječnja, zar ne? Nova godina mogla bi ti biti prilika za rad na sebi i prihvaćanju svojih sitnih nesavršenosti. Za to treba vremena, no najvažnije je prihvatiti se baš takvom kakva jesi.

U toj misiji mogla bi ti pomoći i uzbudljiva seks poza. Stanite ispred ogledala, dodirujte se i upoznajte svaki djelić vaše kože. Nakon 'zagrijavanja' i kojeg komplimenta, 'bacite' se u igru u stajaćem položaju. Neka partner nježno prodire odostraga, pod kutem koji vam odgovara. Slobodno se osloni rukama, a njegove ruke mogu gdjegod mu paše. Cijelo se to vrijeme možete gledati u zrcalu. To može biti super, posebice preferirate li inače polumrak.

shimmer fallback

'Udar ponoći'

Želite li Novu godinu dočekati zagrljeni i 'zagrijani' neposredno prije ponoći nađite se u kupaonici i krevet zamijenite podlogama poput kupaonskog ormarića ili perilice rublja - što god želite. Nasloni se, prebaci noge preko partnerovih ramena i uživajte u prvim minutama 2023. Dok drugi partijaju, vi možete biti u svojim mislima - sa zvučnom kulisom. Pa ako ste se dosad seksali isključivo u krevetu, Silvestrovo je trenutak da to promijenite.

shimmer fallback

'Uzbudljiv zabavni program'

Znamo da ima onih koji će Novu 2023. dočekati uz televizijski program ili neki od streaming servisa. Neka vam atmosfera zadnje noći u godini bude romantična i nasmijana, a onda, nešto iza ponoći, samo se lijeno okrenite u pozu žlice i uživajte u nježnim seksualnim pokretima.

Okreni se partneru leđima, a on neka penetrira tempom i pod kutem koji želiš. Tako ćete se dodatno opustiti i na najbolji si način čestitati Novu. A sve može početi od poljupca u ponoć... i zahuktati se. Sjajna stvar kod ove lijene poze jest to što ste si blizu i možete se nježno dodirivati.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.