Je li ON pravi?

Ne pristaj na manje: 6 stvari koje svaka žena zaslužuje u vezi

Čini se da u današnje vrijeme najmanje brinemo o najvažnijim segmentima svih veza - poštovanju, iskrenosti i onim malim znacima pažnje. No upravo su one najbolji pokazatelj u kojem smjeru ide vaš odnos. Zaslužuješ najbolje, a ovo je 6 stvari koje svaka žena zaslužuje u vezi i koje će ti otkriti je li uz tebe 'onaj pravi'. Ne pristaj na manje od toga, ali i ulaži uzajamno jer je ljubav dvosmjerna ulica

pexels-gabriel-bastelli-1759823.jpg
Foto: Pexels

Nemali broj ljudi u životu pristaje na prosjek. Možda rade prosječan posao koji baš i ne vole, možda žive prosječno jer drugačije ne mogu, a možda se boje izaći iz zone komfora i zakoračiti u nepoznato. Vjerojatno im je zato lakše stajati na mjestu i ne stremiti k višemu. No jedna stvar koja ne smije biti prosječna i u tvom životu samo 'radi reda' te samo kako bi nekoga imala uz sebe jest ljubav. Nekada se jednostavno dogodi da na početku odnosa sve vrvi od strasti i obećanja za koja se s vremenom ispostavi da su lažna. Taj te odnos ne ispunjuje, čini ti se da ti je partner premalo posvećen i da pred njim ne možeš biti to što jesi. Iako ti se većinu vremene čini da bi ti bilo bolje solo, no iz petnih žila pokušavaš zadržati vaš odnos jer ti je postao stvar navike.

Image
Srodne duše

Pitanja koja si trebaš postaviti želiš li saznati je li on uistinu 'onaj pravi'

Razmisli još jednom - veza je dvosmjerna ulica - i nije održiva trudi li se samo jedna strana. Zaslužuješ partnera koji te poštuje, voli i cijeni. Ne pristaj na ništa manje od toga. Ovo je 6 stvari koje svaka žena zaslužuje u vezi - od svog partnera. Bezuvjetno.

shimmer fallback

Zaslužuješ nekoga tko će pozitivno utjecati na te3be

Nekima će se ovo činiti patetično, ali u ljubavnoj bi vezi trebali težiti najboljem i pronaći nekoga s kim smo na istoj valnoj duljini. Tvoj partner treba pozitivno utjecati na tebe i tvoj život, a ne te toksično zarobiti. Zaslužuješ nekoga tko se veseli tvom uspjehu, tko te podupire u poslovnim i privatnim pothvatima, tko te razumije i s tobom napreduje. Kad je riječ o dugim vezama, treba ti netko kome je stalo i tko će ti pokazati naklonost djelima, a ne samo riječima. Bilo da je to neki znak pažnje, zajednički izlazak ili lijepa riječ jer ON zaista tako misli - to su ti pravi trenuci kakve svaka kvalitetna veza zaslužuje. Ako tvom odnosu i nakon niza pokušaja nedostaje tih trenutaka, to nije dobar znak.

shimmer fallback

Zaslužuješ nekoga kome si dio života

Jasan znak da vaša veza ide u ozbiljnom smjeru jest kad te on predstavi svojim prijateljima i obitelji. Iako ima slučaja da se i u tom stadiju veza raspukne, želimo ti poručiti da zaslužuješ partnera kojemu si dio života. Onoga tko te obavještava o svom danu, emocijama i problemima, koji ništa ne skriva i koji je iskren. Svog muškarca zaslužuješ poznavati i izvana i iznutra te trebaš biti uključena u njegov život - kao i on u tvoj. Ne pristaj na vezu u kojojj toga nema jer je to pokazatelj da ili ne misli ozbiljno ili da je iskrenost na labavim nogama.

shimmer fallback

Treba ti netko tko misli na tebe - čak i kad nije tu

Neke veze uspijevaju na daljinu, dok je drugima razdvojenost prava noćna mora. Naravno, svi volimo biti blizu svog partnera, a ono što zaslužuješ jest da te se partner sjeti čak i kad ste razdvojeni. To ne znači da se trebate dopisivati po cijele dane, no koja razmijenjena poruka ili telefonski poziv u kojemu ćete podijeliti svoje doživljaje, znak je da mu je stalo. S druge strane, zapitaj se ako partner otputuje, a ne sjeti te se. Ne traži opravdanja jer, tko ima volje, nađe i načina.

shimmer fallback

Zaslužuješ strast

Strast je najčešće najjača tijekom prvih par mjeseci veze. Osjećate se željeno, seksi i uvijek ste spremni 'za akciju'. Onda, nakon nekog vremena, kod nekih parova strast ishlapi i sve su rjeđi zaljubljeni pogledi i osjećaj leptirića. Dugotrajne veze u kojima manjka intimnosti nisu ništa neobično, no čak i tada treba pokušati vratiti strast. Trebate direktno razgovarati o problemu, osvijestiti zašto se to događa i poduzeti korake. Dakle, čak i u dugotrajnim vezama zaslužuješ nekoga pored koga se osjećaš vrijedno i poželjno i koji kaže da te ne bi mijenjao nizašto na svijetu. Nedostaju li ti takvi momenti i sve više osjećaš nezadovoljstvo, razmisli o budućnosti vaše veze. I to iskomuniciraj s partnerom.

shimmer fallback

Zaslužuješ romantiku

shimmer fallback


Ima žena koje cijene kavalire - male ustupke i znakove pažnje. Zapravo, gotovo sve vole osjetiti i vidjeti da partner brine. Da je ponosan što je baš s tobom pa te iznenađuje i ponosno drži za ruku. Kad ste zajedno, svakodnevica ti je ljepša. Pred njim ti nije neugodno, on voli tvoje sitne nesavršenosti, a cijeni tvoje vrline. Zna što voliš i u kojem smjeru želiš ići. Ne sramoti te, a tvoja okolina ga poštuje. Svaka žena zaslužuje nekoga s kim joj je lijepo i tko je, kako bi se reklo, romantik.

Zaslužuješ nekoga tko te čini boljom

Svi imamo mane i vrline. Tvoj bi te partner trebao prihvatiti baš takvu kakva jesi i ne stopirati te u budućim pothvatima. Recept uspješnosti mnogih veza je taj što jedna ili obje strane imaju osjećaj da zajedno rastu i usavršavaju se. I ti zaslužuješ takvog muškarca - onog koji je svjestan i prisutan i u dobrim i u lošim trenucima. Tvoj bi te partner trebao ispunjavati optimizmom i elanom i ohrabrivati da hrabro koračaš unaprijed. Kao i ti njega. Ako imaš takvog pored sebe, sretnica si i on je za tebe stvarno 'onaj pravi'. Ako pak još nemaš, traži baš takvog - onoga kojemu si posebna i koji se trudi.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.