5 načina na koje seks može spasiti tvoj odnos s partnerom

Seks može biti vrlo snažno sredstvo povezivanja s tvojim partnerom

5 načina na koje seks može spasiti tvoj odnos s partnerom

Ponekad veza zapadne u vrlo loše razdoblje iz kojeg se doista teško izvući. Nedostatak (kvalitetne) komunikacije, provođenje premalo zajedničkog vremena i prevelika doza sebičnosti u vezi vrlo su loše stavke koje svaku vezu mogu dovesti na kušnju.

Ipak, tu je seks, koji može biti vrlo snažno sredstvo povezivanja s tvojim partnerom, osobito ako imate snagu biti iskreni i otvoreniji jedno prema drugome.

Postoji nekoliko načina na koje seks može spasiti loš odnos partnera u vezi.

1. POVEZIVANJE
On može biti ključna stavka koja će stvoriti novu razinu intime za vas dvoje. Ponekad je teško komunicirati riječima i lakše je ići linijom neverbalne komunikacije. U to spada i seks koji je čisti govor tijela, prirodni način za zbližavanjem i čovjekov urođeni nagon.

2. ORGAZAM
Kada doživljavaš orgazam, to znači da se u tvom tijelu oslobađa dopamin, hormon sreće i osjećaj koji obećaje da možeš osvojiti cijeli svijet. Uz zajednički orgazam, ti i tvoj partner možete zajedno osvojiti svijet i uživati u dobrom raspoloženju satima iza seksa jer je dopamin izlučuje tako da njegovo trajanje traje još zaista satima nakon seksualnog odnosa.


3. ZABAVA
U seksualnom odnosu nije uvijek cilj zadovoljstvo i zbližavanje. On itekako može biti i zabavan i zdrav jer uključuje razne pokrete poput male kućne intimne gimnastike. Omogućit će ti da se neprestano smiješ i uživaš u svemu što zajedno radite pri tom intimnom činu.

4. STRAST
Lijepo je osjećati strast, osobito kada si osvijestiš da je imaš prema partneru i nakon jako dugo vremena što ste zajedno. Dokazati sebi da seks nije navika, nego istinska želja može vašu vezu dovesti na jednu sasvim novu razinu prepunu zahvalnosti, razumijevanja i želje za (ponovnim) zbližavanjem.

5. JAČANJE VEZE
Uz dobar seks, vaša veza može postati jača nego ikada jer nećete željeti nikada prestati raditi takve stvari koje vas oboje usrećuju i vesele.