Snaga pozitivnog razmišljanja

Kako privući dobre muškarce? Pokušaj s ovim savjetima

Mnogi vjeruju da zakoni privlačenja pa samim time i način na koji razmišljamo imaju važnu ulogu u tome tko će zakoračiti u naš život

pexels-katerina-holmes-5911176.jpeg
Foto: Pexels

Pronaći idealnog muškarca s kojim ćeš moći održati dugoročnu i stabilnu vezu nije nimalo lako, osobito ako iza sebe već imaš nekoliko propalih odnosa. Ako ti je već mučno od upoznavanja novih frajera i neuspješnih izlazaka, možda bi se trebala malo dublje pozabaviti zakonima privlačnosti.

Image
Čitaj ga kao otvorenu knjigu

Obrati pažnju na ova 4 suptilna znaka da frajer s tobom ne misli ozbiljno

Naime, jednom kad naučiš kako privući pravu osobu, moći ćeš prekinuti sve one obrasce iz prošlih veza, a koji su ti uništavali odnose. Nažalost, čarobna formula za pronalaženje idealnog partnera ne postoji, no postoje određeni trikovi, savjeti, pa čak i pravila koji ti mogu olakšati ljubavni život.

Mnogi vjeruju da razni zakoni privlačenja pa samim time i način na koji razmišljamo imaju važnu ulogu u tome tko će zakoračiti u naš život. Slijedeći ih, možemo popraviti svoje odnose privlačenjem pozitivnih osoba i situacija u svoj život.

U nastavku ti otkrivamo 4 najvažnija zakona privlačenja i seksualne energije. Želiš li pronaći idealnog partnera, pokušaj ih shvatiti te u konačnici i primijeniti u svojoj svakodnevici.

Privlačimo ono što jesmo

Želiš li da ti život bude ispunjen pozitivnom energijom, najprije moraš sama naučiti razmišljati pozitivnije. Okruži se pozitivnim situacijama i pozitivnim ljudima i nastoj izbjegavati sve ono što negativno utječe na tebe i na tvoj način razmišljanja. Prema zakonima privlačenja, ljubav privlači ljubav, a mrzovolja privlači mrzovolju. Da bi naučila razmišljati pozitivno, najprije moraš samoj sebi definirati što za tebe znači biti pozitivan kad je riječ o stavovima i ponašanju. Razmisli i o tome što najviše cijeniš kod sebe, a što kod drugih. Nastoj biti fokusirana na te kvalitete.  

shimmer fallback

Želiš li napraviti mudre izbore, slušaj intuiciju

Veze mogu biti prilično izazovne, osobito u početku kada još dobro ne poznajemo osobu s kojom smo u vezi. Nažalost, prečesto zaključke o tome kakav je netko donosimo na temelju pogrešnih faktora i onoga što vidimo 'na površini'. Želiš li da odnos s nekim uspije, potrebno je pogledati malo dublje ispod površine. Kad je riječ o upoznavanju novih ljudi, najbolje je slušati vlastitu intuiciju, onaj svoj unutarnji glas.

shimmer fallback

Fokusiraj se na pozitivne osobine kod drugih

Umjesto da se kod svake osobe ili situacije fokusiraš samo na one loše stvari, probaj iz svega izvući nešto pozitivno. Svrha takvog načina razmišljanja nije laskati nekome tko to nije zaslužio niti pak ignorirati upozoravajuće znakove, već izvući ono najbolje iz odnosa s ljudima do kojih nam je istinski stalo. Važno je naučiti kako tijekom problematičnih situacija preusmjeriti energiju u nešto pozitivno.

shimmer fallback

Ljubaznost i velikodušnost vode do obilja

Kada dajemo, trebali bismo se osjećati dobro. Ako to nije slučaj, to je znak da u odnosu nešto ne valja. Velikodušnost je vrlina, a najviše dolazi do izražaja onda kada nesebično dajemo, ne očekujući ništa zauzvrat. Nasuprot tome, kada dajemo samo kako bismo iz toga izvukli neku korist, to će se loše odraziti na našu energiju i svakodnevicu općenito. Kada nešto daješ iskreno i s radošću, osjećat ćeš se ispunjeno i bogato.

shimmer fallback

Ova četiri 'zakona' mogu se upotrijebiti u svim našim odnosima, kako u onima s partnerom, tako i u odnosima s kolegama na poslu ili u prijateljskim vezama. Nauči reći 'ne' svemu onome što loše utječe na tvoj život i počni kroz život koračati s dozom pozitivne energije. Budi zahvalna, veseli se tuđim uspjesima i obećaj sama sebi da ćeš više početi cijeniti i one svoje najsitnije trijumfe. U tome je tajna sretnog i ispunjenog življenja.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.