Jesi li primijetila koji?

Istina ponekad boli: Očiti znakovi da se ON odljubljuje od tebe

Prošli ste "honeymoon" fazu i nastupilo je zasićenje? Evo koji će ti znakovi ukazati na to je li on i dalje zaljubljen u tebe ili ne

odljubljivanje.jpg
Foto: Unsplash

Ljubav je vrlo teška, prepuna uspona i padova, a bez obzira na to jesi li u vezi nekoliko godina ili tek nekoliko mjeseci, može doći do točke kada se počneš odljubljivati od svog partnera. Ili kada se on počne odljubljivati od tebe. Jedan scenarij gori je od drugog, no fokusirajmo se na partnera - koji su to očiti i pomalo bolni znakovi da on više ne osjeća isto što i ti?

Image
'Kakav je to krivi spoj'

Ako ON napravi jednu od ovih 5 stvari na prvom spoju - bježi!

Postoji nekoliko stvari koje možeš primijetiti kada prođe takozvana "faza medenog mjeseca" i kada tebe (ili njega) počinju živcirati najmanje sitnice. One stvari koje su mu u početku na tebi bile simpatične kod tebe sada ga beskrajno živciraju i u svemu ti traži manu, sve je manje pažljiv i brižan i više jednostavno nije onakav kakav je bio na početku vaše veze. Ukratko, on se odljubljuje od tebe.

Postoji nekoliko i više nego očitih znakova da ste u problemu i da tvoj partner više ne osjeća zaljubljenost prema tebi, od nedostatka komunikacije do manjka intimnosti, a u nastavku smo izdvojile deset znakova koji će ti otvoriti oči i pomoći ti da shvatiš jeste li jednostavno u krizi ili se on zapravo odljubio od tebe.

Nedostatak komunikacije

Kada se tvoj partner počne odljubljivati od tebe, i nesvjesno, ali i svjesno počinje manje komunicirati s tobom. To je često prvi znak da se počinje odljubljivati, jer tada prestaje dijeliti svoje osjećaje s tobom i komunikacija vam općenito postaje manjkava. Ako ste prije stalno pričali o svemu, a sada to više nije slučaj, to je definitivno znak za uzbunu.

Image
Foto: Giphy

Iz "mi" u "ja"

Kada tvoj partner počinje stavljati sebe ispred vas dvoje zajedno, to je jasan znak da nešto nedostaje u vašoj vezi. Kada mu vlastite potrebe, vlastiti hobiji i interesi, možda čak i drugi ljudi, postanu važniji od vaše veze i kada mu se promijene prioriteti, to je znak da se polako odljubljuje od tebe i da mu više nije stalo kao prije.

Image
Foto: Giphy

Intimnost je nepostojeća

Jednom kada shvatiš da već jako dugo niste imali odnose ili bili intimni na bilo koji način, a znaš da to nije samo jedan od onih "sušnih" perioda kada ste oboje prezauzeti, to može biti znak da tvoj partner više nije zaljubljen u tebe kao nekada. Posebno ako si ti ta koja pokušava vratiti iskru, a on je stalno umoran ili mu se ne da, to je velika crvena zastavica na koju moraš obratiti pažnju.

Image
Foto: Giphy

Možda je u pitanju netko treći

Ako te tvoj partner više ne gleda onako zaljubljeno kao prije, ili te više uopće ne gleda i skroz je izgubio interes za tobom, i to je jedan od znakova da se odljubljuje, a možda čak i da postoji netko treći koga sada gleda onako kako je tebe gledao prije par mjeseci.

Image
Foto: Giphy

Ne žudi za bliskošću

Na početku veze nijedna se osoba ne može zasititi maženja i slatkih poljubaca. To, naravno, može nestati s vremenom kako veza napreduje, no ako tvoj partner uopće ne žudi ni za kakvim oblikom bliskosti, a prije nije bio takav, to bi definitivno moglo značiti da se odljubljuje od tebe.

Image
Foto: Giphy

Više mu nije zabavno s tobom

Leptirići u trbuhu s početka veze su nestali i ustupili mjesto osjećajima straha, razdraženosti i dosade. Ako vam je na početku veze, ali i nakon nekoliko mjeseci, bilo strašno zabavno zajedno, a sada primjećuješ da kod tvog partnera više nije prisutna ista razina entuzijazma i djeluje ti bezvoljno, to je definitivno jedan od očitih znakova da mu više nije zabavno s tobom i da se odljubljuje.

Image
Foto: Giphy

Društveni život mi postaje bitniji

Primijetila si da tvoj partner sve više vremena provodi izvan kuće ili sa svojim društvom? Subote navečer ponovno provodi s prijateljima umjesto na spojevima ili kod kuće s tobom? To može biti znak da te izbjegava i to zato što osjeća da se počeo odljubljivati od tebe.

Image
Foto: Giphy

Svađe postaju stvar svakodnevice

Ako se počnete svađati oko sitnica i to svaki dan, to može biti znak da nešto nije u redu s vašom vezom. Ako tvoj partner traži i najmanji razlog da se posvađa s tobom, to je jedan od najočitijih znakova da je izgubio interes i da se počeo odljubljivati od tebe.

Image
Foto: Giphy

Sve manje vremena provodite zajedno

Ako se iz dana u dan sve manje i manje viđate, to može biti još jedan znak odljubljivanja. No ne morate nužno sve manje vremena provoditi zajedno - čak i ako se redovito viđate, ali to vrijeme ne provodite kvalitetno i interaktivno (na primjer, zajedno ste, a tvoj partner igra igrice na mobitelu), to je očit znak da nešto nije u redu.

Image
Foto: Giphy

Ne razgovarate o budućnosti

Primijetila si da sve rjeđe spominje budućnost i prestaje planirati neke stvari s tobom? Bez obzira na to jesu li u pitanju planovi za brak ili planovi za ljetni odmor, ako ih jednostavno prestaje spominjati i počinje se emocionalno povlačiti, to je znak za uzbunu.

Image
Foto: Giphy