LJETO JE VRIJEME ZA PROMJENU

Ove slavne dame su ošišale dugu kosu i oduševile nas promjenom

Ljeto je idealno vrijeme za promjenu frizure, a to dokazuju i brojne slavne dame. Naime, mnoge zvijezde u posljednje su vrijeme ošišale kosu, a njihove kratke frizure prava su inspiracija

Slavne dame koje su ošišale dugu kosu
Foto: Profimedia.hr

Ljeto je idealno vrijeme za promjenu frizure, a to dokazuju i brojne slavne dame. Naime, mnoge zvijezde u posljednje su vrijeme ošišale kosu, a njihove kratke frizure prava su inspiracija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ELEGANTAN MODNI DODATAK

Ovako to rade slavne dame: Najljepše frizure za žene koje nose naočale

Promjena frizura uvijek donosi osvježenje looka, a u ljetnim mjesecima svi smo u potrazi za što jednostavnijim i praktičnijim frizurama pa je kraća kosa odličan izbor. Kad su u pitanju trendovi, bob je i dalje izuzetno popularan pa i ne čudi da je čest izbor mnogih slavnih dama. Posljednja u nizu je lijepa glumica Jessica Biel koja je odlučila ošišati svoju kosu, a novom frizurom pohvalila se na Instagramu.  

Osim Jessice, i mnoge druge poznate ljepotice oprostile su se od duge kose te su odlično 'isfurale' trendi frizure s nešto kraćom kosom. Prednost bob frizure je u tome što postoje različite varijante boba pa svatko s lakoćom može pronaći onu verziju koja će mu najbolje odgovarati. Bez obzira na tip i teksturu kose, bob pristaje svima. Ako se još uvijek dvoumiš da li se ošišati ili ne, fotografije slavnih dama koje donosimo u nastavku mogu ti poslužiti kao odlična inspiracija za promjenu frizure.

1/10