Žuta je jedna od boja jeseni, a nosit će se i na noktima

Od blijedih pastelnih i zlatnih nijansi do žute francuske manikure i neobičnih dizajna, izdvojile smo 15 najboljih manikura sa žutom bojom koje ćemo nositi ove jeseni

Žuta je jedna od boja jeseni, a nosit će se i na noktima

Kada je riječ o odabiru laka za nokte za tvoju najnoviju manikuru, žuta boja možda neće biti visoko na tvojoj listi omiljenih boja - žute nokte često povezujemo s promjenom boje, traumom nokta ili čak gljivicama. Ali vrijeme je da proširiš svoje vidike kada je riječ o bojama noktiju, jer ove žute manikure itekako mogu promijeniti tvoje mišljenje. 

Image

TikTok pokreće trendove i u svijetu ljepote: Isprobaj jednu od pet manikura koje su nas oduševileJedna od omiljenih svijetlih i veselih boja, žuta, priziva sunčane ljetne i proljetne vibracije bez obzira na godišnje doba, a jedna je i od boja jeseni, koja će se i ove jeseni itekako nositi - kako na odjeći, tako i na noktima. 

Od blijedih pastelnih i zlatnih nijansi do žute francuske manikure i neobičnih dizajna, izdvojile smo 15 najboljih manikura sa žutom bojom koje ćemo nositi ove jeseni, a koje će izgledati sjajno na bilo kojem obliku ili duljini noktiju.


Žute crte


Žuta može biti suptilna ili istaknuta, ovisno o dizajnu koji odabereš, a ove su elegantne crte savršen minimalistički ukras na noktima i izgledaju odlično na svim oblicima i duljinama noktiju.

Mat žuta


Mat žuta odličan je izbor za jesensku manikuru, a možeš se poigrati i jedan nokat obojiti prozirnim lakom pa s vodoravnim i okomitim prugama stvoriti zabavan i neutralan karirani stil.

Polu-francuska manikura


Pola francuska manikura, pola boja preko cijelog nokta - ovakva manikura dokazuje da se ne moraš u potpunosti posvetiti jednom stilu - ipak imaš 10 noktiju.

Boja senfa


Ako nisi za klasičnu žutu, odluči se za malo tamniju žutu, odnosno boju senfa. Ovakva tamnija nijansa je kao stvorena za jesenske dane.

Jednostavna žuta


Jednostavna žuta sunčana nijansa savršen je izbor za tvoje nokte ako voliš igrati na sigurno i ne želiš previše eksperimentirati.

Pastelne nijanse


Pastelno žuta manikura u kombinaciji sa zabavnim, šarenim i geometrijskim dizajnom na noktima način je da u svoju manikuru ugradiš vesele boje.

Valovita francuska manikura


Ovo nije klasična francuska manikura i to ju čini posebnom - ovi napola neutralni, napola žuti nokti najljepše se dijele valom.

Žuta i šljokice


Želiš li malo "razbiti" svoju žutu manikuru, odaberi jedan nokat koji ćeš ukrasiti šljokicama - odlično će izgledati.

Linije


Prirodna baza noktiju, neobične geometrijske linije i žuta boja ovu manikuru čine prekrasnom i pomalo neobičnom.

Dašak zlatnog


Jednostavne zlatne linije podižu ovu manikuru na sljedeću razinu. Uz to, zlatna i žuta boja izgledaju prekrasno zajedno.

Pastelna žuta i boja breskve


Spajanje pastelno žute boje s pastelnom bojom breskve izvrsna je kombinacija, a suptilni dašak zlatnog sjaja najljepši je naglasak.

Obrnuta francuska manikura


Uz ovu obrnutu francusku manikuru, samo je područje najbliže kutikuli obojeno u žuto za jedinstven, privlačan izgled.

Žuta na bijeloj podlozi


Za neobičnu manikuru odluči se za žute detalje na bijeloj podlozi i zasigurno nećeš pogriješiti.

Neon žuti vrhovi


Neon žuti vrhovi noktiju jednostavno sjaje i odličan su izbor za sve koje se vole isticati u gomili.

Žuto i bijelo


Žuta i bijela podsjećaju nas na oblake na sunčanom nebu. Isprobaj ovaj zaokret u tradicionalnoj francuskoj manikuri koristeći sunčano žute vrhove i bijele polumjesece na dnu nokta.