Bob je i dalje najpopularnija frizura

Želiš promjenu? Ove bob frizure osvježit će tvoj izgled

Sve varijante bob frizure biti će vrlo trendi i ove sezone. Donosimo inspirativne ideje za sve prigode

collage.jpg
Foto: Pexels

Početak nove sezone donio je transformaciju unutar naših ormara, a kod mnogih i probudio želju za promjenu looka. S približavanjem ljeta, mnoge od nas već sada razmišljaju o novoj frizuri koja će unijeti dozu osvježenja u naš svakodnevni izgled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Trendi, a jednostavne

Ovih pet proljetnih TikTok frizura jednostavno moraš isprobati

Kad je riječ o beauty trendovima, već nekoliko godina bob se i dalje nalazi na samom tronu najpopularnijih frizura, a obožavaju ga i brojne poznate dame. Danas postoji već zaista puno varijacija na temu, od kratkog do dugog boba, no popularnost mu ne blijedi, a čini se da će biti vrlo trendi i tijekom ljetnih mjeseci koji su pred nama. Prednost bob frizure je u tome što je jednostavna i praktična te se prilično lako održava, a pristaje gotovom svakom obliku lica. Uvijek izgleda trendi i elegantno.

Prije nego se zaputiš frizeru, razmisli o tome koja bi vrsta bob frizure najbolje pristajala tvom izgledu, a inspiraciju i odlične ideje pronaći ćeš i na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želiš li ove sezone malo osvježiti svoju bob frizuru, u nastavku imamo odlične ideje s Instagrama koje pristaju svima i savršen su izbor za toplije dane koji su pred nama.

1/6