Vizažistica pokazala super trik kako u tri poteza sakriti prištić - godinama smo pogrešno radili

Kada se radi o podlozi, možda si jedna od onih koja s istim proizvodom pokušava prikriti podočnjake i prištiće. Praktično i razumljivo. Čak i logično. Ali danas ćeš otkriti da se prištići drukčije prikrivaju

Vizažistica pokazala super trik kako u tri poteza sakriti prištić - godinama smo pogrešno radili

Svakoj ženi dobro je poznat onaj osjećaj kada se ujutro probudi, pogleda u ogledalo i vidi ogroman prištić koji se pojavio na vidljivom mjestu. Naravno uvijek na licu. Obično se to dogodi prije velikog sastanka ili super tuluma koji se čekao nekoliko mjeseci. Čak i žene koje inače imaju lijepu kožu susreću se s ovim "neprijateljom" za vrijeme PMS-a. Uglavnom prištići na licu su neizbježni u životu svake žene. Sva sreća da uz dobar make up, ali i neke male trikove možemo dobro sakriti ovaj problem i osjećati se i dalje dobro. 

Vizažistica i kraljica dewy trenda Nam Vo prije nekoliko dana objavila je video u kojem vrlo jednostavno i brzo objašnjava kako sakriti prištiće na licu. Nam Vo je Instagram zvijezda i prava predstavnica "dewy dumpling" šminkanja. Blistava i sjajna koža je ono što zapravo znači ovaj trend. Koliko je uspješna u tome pokazuje i suradnja sa zvijezdama kao što su Chrissy Teigen i Rosie Huntington-Whiteley. 

Na svom Instagram profilu često dijeli savjete kako se šminkati, izgledati sjajno i blistavo. Provjerili smo njezine jednostavne savjete koji nam mogu pomoći da se osjećamo bolje bez obzira idemo li samo do dućana ili na tulum. Kako sakriti prištiće na licu je nešto što svakako želimo znati. Iako nam se do sada činilo da sve znamo o tome, izgleda da nije tako. Dovoljno je samo nekoliko poteza i prištić se neće vidjeti, ali izuzetno je važna boja podloge. Uvijek smo mislile da na prištić ili podočnjake trebamo staviti svjetliju nijansu, ali izgleda da je to potpuno pogrešno i da trebamo isprobati novu taktiku za savršen ten.

Image

Crveni ruž uvijek je 'in': ovo su top pravila kako ga najbolje nanijeti


"Prije svega, ako koristiš korektor on bi trebao biti za pola nijanse ili cijelu nijansu tamniji od tvoje boje kože", kaže Vo i dodaje da se za podočnjake obično koristi svjetlija nijansa, ali kada se radi o prištićima uvijek tamnija nijansa. 

Znači, nakon što staviš korektor na prištić, koristi beauty blender kako bi sve lijepo razmazala, a zatim uzmi manju četkicu i stavi puder u prahu. Zanimljivo je da Nam Vo puder stavi na šire područje oko prštića. I nema ga više, koža izgleda savršeno. Genijalan trik koji ćemo svakako isprobati jer ova make up artistica ima toliko lijepu kožu da se sigurno koristi raznim trikovima. 

Sada kada smo otkrili ovaj Instagram profil morale smo provjeriti i druge savjete slavne vizažistkinje. Lijepo izgledati i kod kuće moguće je uz kap tekućeg rumenila. Iako smo više kod kuće proteklih mjeseci možemo se i dalje osjećati lijepo i ženstveno. Dovoljna je kap tekućeg rumenila i nekoliko pokreta. Kružnim pokretima nježno utrljaj ružičasto rumenilo i osjećat ćeš se divno i u trenirci. Provjeri kako to radi Nam Vo!