Upoznaj Dr. Sam: Sa samo nekoliko kozmetičkih proizvoda napravila je revoluciju u njezi kože

Jesi li već čula za kozmetičku liniju Sam Bunting koja je u rekordnom roku, sa samo nekoliko svojih kemijskih formula, promijenila svijet skincarea i postala „it“ ime beauty indurstrije? Ako nisi, vrijeme je da upoznaš, jer se radi o kozmetičkoj priči koja spaja povoljnu cijenu i vrhunsku kvalitetu

Upoznaj Dr. Sam: Sa samo nekoliko kozmetičkih proizvoda napravila je revoluciju u njezi kože

Bijele, klasične i jednostavne bočice, sivo-crvena slova i logo Dr. Sam – tako izgledaju svi proizvodi s potpisom dr. Sam Bunting, Britanke koja je promijenila shvaćanje njege kože u 21. stoljeću. Od ambalaže, pa sve do kemijskih formula krema i balzama, linija kozmetike dr. Sam Bunting jednostavna je, ali iznimno efektna, zbog čega danas slovi kao jedna od najkvalitetnijih kozmetika koje se na tržištu uopće mogu naći.

Sam Bunting je dermatologinja koja je višegodišnje iskustvo u liječenju kožnih problema pretvorila u vlastitu kozmetičku liniju koja se sada nalazi u toaletnim torbicama svih pobornica vrhunske skincare rutine, slavnih dama, ali i mnogih „običnih“ žena koja su naprosto oduševljene efikasnošću krema doktorice Sam.

Ova dermatologinja sa sjedištem u Londonu pokrenula je svoju liniju kozmetičkih proizvoda kako bi ženama diljem svijeta približila vrhunsku njegu kože uz razumnu cijenu. Tako za proizvode Dr. Sam Bunting ne trebaš iskeširati vrtoglave tisuće kuna, već tek povoljnu cifru za koju ćeš moći uživati u nevjerojatno kvalitetnoj njezi kože. Sam Bunting sama priznaje kako ju je na otvaranje vlastite dermatološke klinike i pokretanje svog brenda ponukala želja da ženama omogući sjajnu dermatološku njegu, čak i ako ne mogu fizički doći u njezinu kliniku na sastanak. Od toga da je bila samo jedna od tisuća londonskih dermatologa, Sam Bunting je svojim revolucionarnim pristupom beauty rutini i njezi kože postala poznato lice crvenih tepiha, modnih pista i televizijskih showova.


Diplomu iz medicine je dobila na Cambridgeu, a nakon što je 6 godina svakodnevno liječila pacijente i pacijentice s kožnim problemima, odlučila je u Londonu, u ulici Harley, otvoriti vlastitu privatnu praksu i specijalizirati se za anti-aging tretmane i tretmane protiv akni. Danas njezine dermatološke i skincare savjete objavljuju poznati modni magazini poput Voguea i Ellea, za koje redovito piše, a njezina se linija skincare proizvoda može pronaći u backstageima svih važnih modnih evenata na svijetu.

Iako se lista njezinih proizvoda može činiti pomalo „siromašnom“, jer se na njoj nalazi manje od deset preparata, s obzirom da se svake minute u svijetu proda jedna njezina krema čini se kako kvantiteta definitivno nije i kvaliteta. Jednostavnost spojena s učinkovitošću u kozmetičkoj liniji Sam Bunting pokorila je svijet, a mi smo ti izdvojile njezine najpopularnije proizvode.

Flawless Moisturiser Light - 188 kuna

ImageRazmazi svoju kožu ovom nevjerojatno lakom hidratantnom kremom uz koju će ti koža cijelog dana biti nahranjena, hidratizirana i balansirana. 

Flawless Cleanser - 136 kuna

Image


Jednostavna, ali snažna i efektna ovog hidratantnog tonika za čišćenje lica ostavit će tvoju kožu čistom i s osjećajem lakoće. 

Flawless Moisturiser - 213 kuna

Image


Ovaj luksuzna gel krema brzo se upija u kožu i ostavlja osjećaj ugode, hlađenja, a udobno i hidratizira tijekom cijelog dana. 

Flawless Daily Sunscreen - 248 kuna

Image


Umiruje i hrani osjetljivu kožu i kožu koja ne podnosi dobro Sunce, omekšava i hidratizira. Ova je krema kao zagrljaj za tvoju kožu.

Flawless Lip - 102 kune

Image


Bez boje i okusa, ovaj prozirni hranjivi balzam za usne savršeno njeguje najnježniju kožu usnica i ostavlja ih mekima i podatnima.

Flawless Nightly Serum - 333 kune

Image


Idealna njega za zreliju kožu. Bogata noćna krema koja čisti pore, čini ih manje vidljivima, zaglađuje i hrani kožu.