Povratak sedamdesetih

Frizure iz 70-ih vraćaju se na velika vrata, evo kako ih napraviti

Zavjesa-šiške, popularni "Farrah Fawcett flip", kao i "rokerski" valovi u kosi tri su frizure iz sedamdesetih koje su ponovno u modi - evo kako ih postići

frizura-sedamdesete.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Budimo iskreni - nitko od nas nije imun na kulturni utjecaj TikTok trendova. Ukusna i mega popularna feta tjestenina zavladala je našim kuhinjama, make up tutoriali poput onog kako napraviti look iz šezdesetih naučili su nas ponešto novo, a sada se, upravo zahvaljujući TikToku, i kosa vraća nekoliko desetljeća unatrag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Trendi, a jednostavne

Ovih pet proljetnih TikTok frizura jednostavno moraš isprobati

Zavjesa-šiške, popularni "Farrah Fawcett flip" ili raskošna i bujna kosa kakvu je nosila glumica, kao i "rokerski" valovi u kosi - sve su to novi-stari trendovi koje diktira TikTok koji znače samo jedno - sedamdesete su se vratile.

Ljepota je ciklična i trendovi iz prošlosti često se ponovno pojavljuju, ovisno o sezoni, a frizer David Cotteblanche za Vogue je podijelio da je ovo neki znak. "Sedamdesetih je sve bilo u glazbi: Disco, rock i glazbeni festivali. A nakon lockdowna i pandemije, ljudi žele izaći van s novim frizurama, šminkom i novim outfitima", rekao je i podijelio kako postići ove tri upečatljive frizure.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/4