Crvenokose glumice

Vatrene ljepotice: 10 najljepših glumica s prirodno crvenom kosom

Hollywood je pun crvenokosih ljepotica - ali nisu sve prirodne 'gingerice', za razliku od prekrasnih glumica na našem popisu

profimedia-0129850160.jpg
Foto: Profimedia

Samo oko 1-2 posto populacije cijelog planeta ima prirodnu crvenu kosu, zbog čega je ova boja zaista upečatljiva i jedinstvena. Od svih prirodnih nijansa, crvena boja bez sumnje je najposebnija.

Image
Posve jedinstvena

Crvenokose su IN: Inspiriraj se i dodaj malo vatre u kosu

Od Julianne Moore i Nicole Kidman preko Emme Stone do Christine Hendricks, Hollywood je pun crvenokosih ljepotica - ali nisu sve prirodne 'gingerice'.

Iako ova vatrena i strastvena boja pristaje mnogima i brojne slavne žene nose je bez greške, danas smo odlučile istražiti koje od njih se zapravo mogu pohvaliti crvenom bojom kose kao svojom. U nastavku provjeri naš izbor najljepših prirodnih crvenokosih glumica:

Julianne Moore

Oskarovka Julianne Moore, jedna od rijetkih holivudskih prirodnih crvenokosih ljepotica, svoju je upečatljivu kosu učinila zaštitnim znakom.

Nicole Kidman

Ne postoje 'male laži' kad je u pitanju kosa Nicole Kidman. Iako je tijekom karijere mnogo puta promijenila boju kose, a u posljednje vrijeme najčešće nosi plave nijanse, ova Australka prirodna je crvenokosa ljepotica i takvu je najviše volimo.

Lindsay Lohan

Zvijezda 'Opasnih djevojaka' nije lagala kada je u filmu rekla da je njezina boja kose prirodna; ova 34-godišnja glumica ima prirodnu crvenu kosu.

Bryce Dallas Howard

Glumica poznata po filmovima 'Jurassic World' i 'Tajni život kućnih pomoćnica' oduvijek ej vjerna svojoj prirodnoj boji kose - crvenoj, koju povremeno samo mijenja u svjetlije ili tamnije nijanse.

Isla Fisher

Glumica i supruga komičara Sache Barona Cohena, Isla Fisher, ponosna je vlasnica jedne od najljepših prirodnih crvenih uvojaka u cijelom Hollywoodu.

Jessica Chastain

Zaštitna crvena kosa glumice Jessice Chastain potpuno je prirodna i ona joj i u 44. godini ostaje vjerna.

Kate Mara

Iako je eksperimentirala i s plavom i sa smeđom bojom kose tijekom godina, 38-godišnja glumica uvijek se vraća svojoj prirodnoj riđoj kosi.

Isabelle Huppert

Francuska glumica također ima prirodnu crvenu kosu koju ponosno nosi i u 68. godini.

Susan Sarandon

Još jedna od slavnih ljepotica starijih od 60, nagrađivana glumica Susan Sarandon uvijek je zračila posebnim seksipilom, a jedan od razloga za to zasigurno je njezina prekrasna i prirodna crvena kosa.

Rose Leslie

Glumica koja je osvojila Jona Snowa poznata je po svojoj vatrenoj crvenoj kosi, a iako je danas zahvalna na svojim prirodnim riđim uvojcima, Rose je u djetinjstvu žarko željela obojiti kosu, jer je uvijek bila drugačija od većine djece, pa čak i od cijele svoje obitelji, budući da je jedina crvenokosa.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.