Posve jedinstvena

Crvenokose su IN: Inspiriraj se i dodaj malo vatre u kosu

Crvena kosa i pigment rezultat su rijetke genetske mutacije, pa nije ni čudo da ljude intrigiraju osobe s ovakvom bojom kose. Isprobaj ju i ti i uvjeri se u čemu leži njezina zavodljivost

BeFunky-collage (3).jpg

Nijedna druga boja kose ne privlači toliko pozornosti kao boje nazvane mrkva, kesten i višnja. Kako je crvena iznimna prirodna boja kose, to nas ne iznenađuje. Dizajneri trenutačno uključuju tu žarku boju u svoju modu i frizure, a žene s ovim vatrenim nijansama u kosi mame uzdahe oba spola. Na Instagramu vlada pomama za crvenokosim modelima, a među najtraženijim nijansama za kosu u frizerskim salonima upravo su svi tonovi crvene.

Image
Njega kože

Maske za lice koje moraš isprobati ako si prešla četrdesetu

Ako se već neko vrijeme dvoumiš želiš li farbati kosu u neku novi, zanimljivu nijansu ili ti pak treba malo inspiracije, možeš ju pronaći u našoj galeriji u kojoj smo izdvojili tri divna tipa looka crvene kose – od žarko narančaste do zagasite boje vina.

No, prije no što se odlučiš za crvenu boju, razmisli o nekoliko činjenica. Mnogima je crvena kosa tipičan predstavnik ekstravagancije, ekscentričnog ponašanja i seksipila. Crvena kosa vrišti „Pogledaj me!“ Crvenokose žene bi stoga trebale oprezno birati svoju odjeću i šminku. Ako se odlučiš da postaneš strastvena crvenokosa dama, više će te nepoznatih ljudi pozivati na piće, pa budi spremna na to.

Žarko narančasta kosa

Žarka nijansa narančaste kose svakako se ističe u gomili, pa je idealna za samopouzdane žene svijetle puti koje se vole isticati u masi. Ovi tonovi vatreno crvene prošarani naračnastim i žutim tonovima izgledaju prekrasno, a posebno će se istaknuti na dugoj, valovitoj kosi.

Boja crvenog vina

Zagasito crvena boja vina savršeno pristaje svakom tonu kože, a može varirati od tamnocrevene pa sve do boje mahagonija ili pak tamno ljubičaste. Ovakva kosa svakoj ženi dat će dozu misterioznosti i učiniti da se automatski osjeća zavodljivije i senzualnije.

Prirodna, kestenjasta nijansa

Za kraj je tu i kestenjasto crvena kosa koja kombinira vatreno crvene i narančaste nijanse, a rezultat je crvena boja koja najviše podsjeća na prirodno crvenu kosu. Uz zdravi sjaj ova nijansa izgleda prekrasno te nas podsjeća na lookove princeza iz bajki.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.