Test zona: Isprobala sam Kocostar masku za lice u kriškama

Jesi li već čula za, ili isprobala, maske u kriškama?

Test zona: Isprobala sam Kocostar masku za lice u kriškama

Kocostar maska od krastavca bila je moja prva maska u kriškama i potpuno me oduševila. Ako su ti maske u maramicama bile privlačnije od maski u kremama, i ti ćeš obožavati ovaj proizvod.

Najveća prednost maske u kriškama je ta da pristaje uz bilo koji oblik lica. Maska u maramici ima već gotove izreze za oči i usta koje mnogim ženama na kraju ne ispadnu na mjestima gdje su im stvarne oči i usta. S druge strane, ove kriške možeš u potpunosti prilagoditi svom licu, a možeš ih koristiti i na drugim dijelovima tijela poput vrata ili dekoltea. 

shimmer fallbackZa početak mogu reći samo da su ove kriške preslatke, i da je lijepiti ''krastavce'' na lice bilo mnogo zabavnije nego aplikacija drugih krema i maski. U pakiranju dobiješ 12 kriški koje na kraju ispadnu i previše za cijelo lice pa možeš odmah ostatak iskoristiti na vratu.

Prema riječima proizvođača, maska bi trebala dubinski hidratizirati i intenzivno hraniti kožu, te je učiniti svilenkastom i mekanom na dodir. Kocostar također obećava da će maska općenito uljepšati izgled kože. I njihova obećanja me nisu razočarala.

Za vrijeme nošenja maske osjećala sam se kao da na licu imam kriške pravog krastavca. Kriške hlade kožu i odmah se počinje osjećati njihov umirujuć efekt. Uz to, ova maska super miriši (po svježem krastavcu ali još i malo bolje).


shimmer fallbackNakon nošenja maske koža mi se osjećala vrlo svježe, kao još uvijek na sebi imam tanke kriške pravog krastavca. Lice mi je bilo osjetno hidratizirano, bez uobičajenog crvenila na dnu nosa. Koža mi ja također bila glađa i malo mekša. Jako mi se svidjela ova maska, posebice to što je vani bilo 30 stupnjeva a moje lice osjećalo se ugodno i svježe još sat vremena nakon nošenja maske.

Ova maska bila je toliko zabavna i ugodna da ću je sigurno koristiti ponovo. Super je za sve sa suhom kožom jer učinkovito hidratizira i osvježuje lice. Osim toga, idealna je za ove ljetne vrućine koje su upravo počele jer nakon nje koža još neko vrijeme osjeća ugodno i rashlađeno. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.