ZA BLISTAV IZGLED

Sjajno prekrivanje: 7 sjajnih tekućih pudera za žene sa suhom kožom

Slavna vizažistica Maria Vargas za Byrdie je otkrila kako su za suhu kožu najbolji izbor puderi s blistavim finishom i hidratizirajućim sastojcima

puderi
Foto: Profimedia.hr

Žene sa suhom kožom lica često imaju problema s pronalaskom idealnog tekućeg pudera koji neće naglasiti teksturu ili suhe dijelove na tenu. Slavna vizažistica Maria Vargas za Byrdie je otkrila kako su za suhu kožu najbolji izbor puderi s blistavim finishom i hidratizirajućim sastojcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZA SVJEŽ IZGLED

Najbolje BB kreme lagane teksture, baš poput pudera

Ako ti je koža lica jako suha, trebala bi birati one tekuće pudere koji će prekriti nedostatke, ali i istovremeno hidratizirati kožu. Izbjegavaj matirajuće pudere koji bi mogli dodatno naglasiti suhe dijelove na koži lica ili pak izazvati iritacije.

Puderi kremaste teksture imaju tendenciju nahraniti kožu, a istovremeno daju blistav izgled. No, u moru proizvoda koji su dostupni na tržištu, ponekad je teško pronaći one koji će u isto vrijeme pružiti i hidrataciju i druge prednosti, poput prekrivanja, dugotrajnosti i 'izgleda druge kože'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku smo izdvojile sedam odličnih tekućih pudera koji su idealan izbor za suhu kožu, a preporučuju ih i brojni stručnjaci i vizažisti.

1/8