Za dašak svježine usred ljetnih vrućina

Svježi i prozračni ljetni parfemi koje ove sezone želimo nositi

Ljetni parfemi posebna su ljubav, a najčešće su bazirani na svježim, voćnim ili pak citrusnim notama što im daje poseban šarm

pexels-rfstudio-3059609.jpg
Foto: Pexels

Kad je riječ o parfemima, neke žene vole imati jedan prepoznatljiv miris koji nose cijele godine, a druge pak vole mijenjati mirise ovisno o godišnjem dobu. Iako većina nas ima barem nekoliko mirisnih favorita kojima se uvijek vraćamo, volimo svake sezone otkrivati i neke nove parfeme.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Posebni mirisi

Dašak svježine: Najbolji parfemi s lavandom za romantične proljetne dane

Tijekom vrućih ljetnih dana, teški i intenzivni parfemi nisu poželjni, a puno bolji izbor su prozračni i malo laganiji mirisi koji odišu svježinom. Ljetni parfemi posebna su ljubav, a najčešće su bazirani na svježim, voćnim ili pak citrusnim notama što im daje poseban šarm.

Svježina, prozračnost i lakoća glavni su kriteriji na temelju kojih biramo svoje idealne mirise za vruće ljetne dane (i noći), a izbor u parfumerijama uistinu je bogat i raznolik pa će svatko s lakoćom pronaći neke svoje favorite.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od primamljivih noviteta pa do dobrih starih klasika, u nastavku smo izdvojile osam laganih parfema koji su idealni za ljetne dane pred nama.

Foto: Instagram, Douglas.hr

1/9

Možda će te zanimati

Image
PRVA POBJEDNICA

Spektakularno finale! Hana Ivković osvojila titulu 'Superstara' i 50 tisuća eura

Image
VELIKO FINALE

Tko će biti prvi hrvatski 'Superstar'? Hana, Toni, Petar ili Dino – večeras doznajemo pobjednika