Slow mood – jesenska linija dekorativne kozmetike

Dr. Hauschka kozmetika savršena za dnevni i večernji make-up

Slow mood – jesenska linija dekorativne kozmetike

Dr. Hauschka dekorativna kozmetika uključuje sljedeće proizvode: pudere (tekući, prah, kamen), rumenila (jednobojna, duo), maskare, olovke za oči, tuš za oči, ruževe. Jedan od najvažnijih sastojaka dekorativne kozmetike je ekstrakt ranjenika/bjelodana (Anthyllis vulneraria). U kombinaciji s drugim visokovrijednim sastojcima bjelodan regulira, normalizira i uravnotežuje kožu. Dr. Hauschka dekorativna kozmetike osim što uljepšava vaše lice čuva i kožu zbog ljekovitih sastojaka. Dekorativna kozmetika može istovremeno biti iznimno učinkovita i potpuno neškodljiva za naše zdravlje. Takva je i Dr. Hauschka dekorativna kozmetika koja neće neprirodno maskirati određeno stanje kože već će regulirati njene potrebe na prirodan način i uspješno naglasiti jedinstvenu ljepotu i individualnost svake žene.

Slow mood - rješenje za dnevni i večernji make-up

Slow mood jesenska je limitirana linija dekorativne kozmetike Dr. Hauschka. Sastoji se od dva duo sjenila, pudera u prahu, dvije olovke za oči, dva ruža i pudera u prahu za dodatni sjaj. Ovih sedam preparata dovoljno je i za dnevni, no i za večernji make-up. 


Sjenila za oči

Svilenkasta i meka, ova četiri sjenila pokazuju oči u najljepšem svjetlu. Boje sjenila moguće je kombinirati po vlastitom ukusu, kao duo, trio ili kvartet. S njima je moguće postići dnevni, no i večernji look. Sjenila se mogu iskoristiti i za definiranje obrva, a puder u prahu može se upotrijebiti za šminkanje očiju.

shimmer fallbackOlovka za oči

Nova olovka za oči idealna je za poseban sjaj, a ova linija uključuje dvije olovke, obje u savršenom skladu s bojama sjenila. Dunjin i japanski vosak daju olovci mekoću pa je vrlo ugodna za nanošenje, a ekstrakti hamamelisa i bjelodana njeguju osjetljivo područje oko očiju. Posebnost dvije nove olovke za oči je aplikator koji je sastavni dio olovaka, a koristi se kako bi se boja nježno razmazala, no i omekšava pogled.

shimmer fallbackRuževi za sjajne usne

Hidratantna njega prozračnim sjajnim bojama glavna je odlika dvaju novih Slow Mood Novum ruževa. Hranjiva kompozicija sadrži vrhunsko arganovo ulje koje usnama pruža hidrataciju. Boje ruževa sjajno pristaju prirodnoj ružičastoj boji usnica te u kombinaciji nastaje neodoljiva i jedinstvena nijansa uz nježan nenametljiv sjaj.

shimmer fallbackPuder u prahu

Nježan svilenkasti puder za dodatni sjaj, sa svjetlucavim česticama, ugodnog i blagog voćnog mirisa, sadrži ekstrakte bjelodana i hamamelisa te crnog čaja koji savršeno njeguju kožu i daju joj poseban sjaj, a svila štiti kožu i čini ju nježnom. Možete ga nanositi na obraze, nos, čelo i bradu, a nježne sjajne čestice vašoj će koži dati dodatan sjaj. Želite li naglasiti obraze, obrve i dekolte dodatnim sjajem nanosite ga bez prethodnog nanošenja tekućeg pudera. 

shimmer fallback


Dr.Hauschka kolekcija Slow Mood može se pronaći jedino u bio&bio dućanima

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.